13.png

Whiteboard og Whiteboard stativ

Lav fængende oplæg

Whiteboard tavler hjælper dig med at levere dit budskab på en fængende og visuel måde. Pift mødelokalet eller konferencelokalet op med nye, professionelle whiteboard tavler og glæd dig til at holde inspirerende møder, hvor du kan præsentere dine oplæg på bedst mulig vis. Her finder du et stort udvalg af kontormøbler og konferencemøbler i høj kvalitet. Vi forhandler udelukkende produkter fra anerkendte producenter og kan tilbyde stærke, konkurrencedygtige priser på de bedste varer på arbejdet. Bestil din nye whiteboard tavle med tilhørende whiteboard stativ hos os og få god kvalitet til lave priser.

Funktionel whiteboard tavle

En slidt eller dårligt fungerende whiteboard tavle vil skabe forstyrrelser i dit oplæg og forringe mødedeltagernes indtryk af virksomheden som helhed. Derudover vil det ofte gøre oplægsholderen nervøs og utilpas, hvis det er svært at skrive, viske ud eller på anden vis anvende tavlen optimalt. Her kan du købe en ny, smart whiteboard tavle, som fungerer, når den skal. For et elegant og funktionelt look kan du købe et tilhørende whiteboard stativ, som gør det nemt at flytte tavlen omkring efter behov og sikre, at den altid står optimalt i forhold til lysforhold, antallet af mødedeltagere og eventuelt brug af andet udstyr såsom projektor lærred eller video.

Bedøm denne artikel
(689 bedømmelser)

Professionelt konferenceudstyr

Virksomhedens mødelokale eller konferencerum giver et vigtigt førstehåndsindtryk til eksterne samarbejdspartnere og andre besøgende på stedet. Et velindrettet lokale med professionelt udstyr sender et tydeligt signal om professionalisme og god stil. En ny, flot whiteboard tavle på et tilhørende whiteboard stativ er en billig investering med en stor effekt. Under jeres møder vil deltagernes blikke være rettet mod netop denne tavle det meste af tiden, og det kan derfor have en afgørende betydning, hvilken tilstand tavlen er i.

Fuld frihed under mødet

Køb din whiteboard tavle og dit whiteboard stativ online og vælg mellem mange forskellige modeller med eller uden hjul. Vores tavler er nemme at anvende og rengøre og er velegnede til alle kontorer, institutioner, skoler og virksomheder. Illustrér dit budskab på en nem, tydelig og let forståelig måde, som er nem at tilpasse undervejs, såfremt der stilles spørgsmål eller inddrages nye emner. Med en whiteboard tavle er du ikke fastlåst til en bestemt dagsorden, men har fuld frihed til at tegne og fortælle netop dét, som er passende i situationen.

Whiteboard tavle online

Vi er totalleverandør af indretningsløsninger til erhvervslivet og har som ambition at gøre vores kunders arbejdspladser så gode og velfungerende som muligt. Når du handler hos os får du en pålidelig, erfaren og professionel samarbejdspartner, som leverer høj service under alle dele af købet. Vi har stor brancheerfaring og har med succes løst store og små opgaver for virksomheder af enhver slags. Du er derfor i gode hænder, når du vælger os som leverandør. Klik i menuen til venstre og vælg din whiteboard tavle med tilhørende whiteboard stativ, så sender vi fragtfrit lige til døren.

Whiteboard tavle til dine behov

Har du spørgsmål til produkter, eller er du i tvivl om, hvordan du køber en whiteboard tavle i en webshop, kan du altid klikke dig videre på et af produkterne på denne side og kontakte sidens kundesupport for personlig betjening. De dygtige og søde medarbejdere sidder klar ved telefonerne til at besvare dit opkald og hjælpe dig med at vælge den helt rigtige whiteboard tavle.