15.png

Værktøjstavle

Optimér arbejdsvilkårene

Giv dine medarbejdere de bedst mulige arbejdsbetingelser med en praktisk værktøjstavle. En værktøjstavle gør det nemt at hænge værktøjet op i et overskueligt system ved arbejdsbordet eller filebænken. Vi tilbyder et varieret sortiment af modeller i forskellige størrelser og udformninger, så du kan vælge netop den løsning, som bedst matcher virksomhedens aktuelle behov. Klik på et af produkterne her på siden og bestil din værktøjstavle online i webshoppen og få adgang til et stort udvalg og attraktive priser. En række af vore samarbejdspartnere tilbyder altid fri fragt og høj service, så du er sikret en god oplevelse, når du handler.

Praktisk værktøjstavle til virksomheden

Effektivisér arbejdet og skab overblik på virksomheden. Med en værktøjstavle kan både store og små arbejdsredskaber løftes op og systematiseres, så det altid er nemt at få fat i netop den genstand, der skal bruges. Takket være de mange kroge, holdere og andre smarte ophængsløsninger, er det muligt at organisere værktøjet efter individuelle behov. Det er tilmed muligt at skifte eller flytte om på ophængene, så virksomhedens værktøjstavle løbende kan justeres, eksempelvis hvis I køber nyt værktøj eller får nye arbejdsopgaver.

Bedøm denne artikel
(691 bedømmelser)

Super tilbud fra din online kontormøbelforretning – klik for mere…

kun
ekskl. moms
kun
ekskl. moms
kun
ekskl. moms
kun
ekskl. moms

Få overblik på værkstedet

Slip for overfyldte arbejdsborde, værktøj som ligger og flyder, og uheld forårsaget af at ting falder på gulvet eller bliver væk. En værktøjstavle kan effektivt forbedre arbejdsmiljøet på værkstedet, så alle medarbejdere kan udføre deres opgaver uden forsinkelser eller unødvendige sikkerhedsrisici. Hæng værktøj, arbejdsredskaber og skarpe genstande op på jeres værktøjstavle og glæd jer over et rent, ryddeligt arbejdsbord samt fuldt overblik over jeres værktøj.

Større arbejdsglæde

En værktøjstavle gør det sjovere at gå på arbejde. Et rent og velorganiseret værksted udstråler effektivitet og professionalisme, hvilket vil smitte af på alle, der færdes på stedet. Som værkstedsarbejder er man dybt afhængig af sit værktøj, og det er en fornøjelse at kunne sortere og beskytte det ved at hænge det op på en værktøjstavle, hvor det ikke risikerer at forsvinde eller gå i stykker. Hæng dit favoritværktøj, hvor det er nemt at få fat på, og pas godt på alle smågenstandene med en professionel værktøjstavle.

Værktøjstavle online

Køb din værktøjstavle online og vælg fra et omfattende sortiment af kvalitetsprodukter specielt udviklet til arbejdspladsen. Vi har modeller i alle størrelser, udformninger og prisklasser, så I kan vælge netop den værktøjstavle, som bedst matcher jeres behov. I kan også lade jer inspirere i vore leverandørers webshop ved at klikke på produkterne her på siden, hvor I finder de samme gode produkter som i kataloget. Læg den ønskede værktøjstavle i indkøbskurven, så sender vi hurtigt og sikkert direkte til jeres arbejdsplads.

Kompetent leverandør

Giv dine medarbejdere en glædelig overraskelse med en flot og robust værktøjstavle. Klik på de enkelte varer for produktspecifikationer og bestil nemt online. Har du spørgsmål til vores produkter, eller er du i tvivl om, hvilken værktøjstavle du bør vælge, er du altid meget velkommen til at kontakte os, så vil vi med glæde stå til rådighed med kompetent vejledning. Vi gør arbejdsdagen lidt sjovere. Bestil din nye værktøjstavle hos os i dag og glæd dig til øget arbejdsglæde og effektivitet.