11.png

Værkstedsinventar

System og ryddelighed

Hold orden på værkstedet med professionelt værkstedinventar. Vi viser et stort udvalg af kvalitetsprodukter, som gør det nemt at opretholde system og ryddelighed på arbejdspladsen, så medarbejderne altid kan finde netop det værktøj, de har brug for. I vores sortiment af værkstedsinventar finder I blandt andet en lang række praktiske stålreoler, værktøjsskabe, maskinskabe, værktøjstavler, plastkasser og meget mere. Alle vores opbevaringsløsninger er af høj kvalitet og specielt udviklet til brug på arbejdspladsen.

Højt sikkerhedsniveau

Værkstedinventar kan, ud over at holde orden, være med til at forbedre sikkerhedsniveauet på arbejdspladsen markant. Dels fordi I undgår skarpe genstande, skruer og værktøj, som ligger og flyder på gulvet samt skrappe kemikalier, der står fremme, dels fordi et ryddeligt værksted mindsker risikoen for uheld, såsom ting der vælter og falder ned, medarbejdere der går ind i hinanden, og genstande der byttes om og anvendes forkert. Med praktisk og sikkerhedsgodkendt værkstedsinventar kan I skabe et trygt, funktionelt og ryddeligt værksted med et højt sikkerhedsniveau.

Bedøm denne artikel
(697 bedømmelser)

Sikkerhedsprodukter

For yderligere at øge sikkerheden har vi under værkstedsinventar samlet et udvalg af gode, professionelle sikkerhedsprodukter. Her finder I blandt andet brandsikre affaldsspande, aftapningsbeskyttelse, miljøgulve, løfteaggregater, sikkerhedsskabe til brandfarligt gods og diverse former for afskærmning. Gå ikke på kompromis med de ansattes sikkerhed, køb værkstedsinventar og optimér arbejdsmiljøet med pålidelige og gennemtænkte sikkerhedsprodukter.

Sunde, ergonomiske arbejdsforhold

Også de sundhedsmæssige arbejdsforhold kan optimeres med værkstedinventar såsom aflastningsmåtter og ergonomisk korrekte arbejdsborde. Her viser vi et bredt sortiment af værkstedinventar, som har til formål at forbedre arbejdsvilkårene. En stødabsorberende aflastningsmåtte skåner medarbejdernes knogler og led under langvarigt stillestående arbejde, og med vores store udvalg af ergonomiske hæve-sænkeborde, fileborde, justerbare arbejdsborde og arbejdsstole kan alle tilbydes gode, sunde arbejdsstillinger med høj komfort.

Højere produktivitetsniveau

Slip for besvær og dyrt tidsspilde, når medarbejderne skal lede efter lige præcis det værktøj, de mangler for at komme videre med arbejdet. Det er ærgerligt at bruge tid på at lede, når der er travlhed på arbejdspladsen, og mange opgaver der skal løses. Med ordentligt værkstedsinventar kan I øge produktivitetsniveauet markant og skabe et bedre flow i arbejdet, til glæde for alle. Derudover mindsker I risikoen for arbejdsskader, uheld og unødvendige sygemeldinger som følge af forkerte arbejdsstillinger, tunge løft og uhensigtsmæssig håndtering af skrappe kemikalier. Klik på kategorien værkstedsinventar og lad dig inspirere af vores store udvalg af arbejdsredskaber, opbevaringsløsninger og sikkerhedsprodukter.

Køb værkstedsinventar online

Find dit værkstedsinventar og bestil det online direkte her i webshoppen. Vi tilbyder fragtfri levering på alle ordrer og sender hurtigt og sikkert, kort efter vi har modtaget din bestilling. Du er altid sikker på en god behandling. Vi ser frem til at betjene dig og håber, at du vil få stor glæde af dit nye værkstedsinventar.