7.png

Værdiskab

Effektiv tyveribeskyttelse

Et værdiskab yder effektiv opbevaring af værdigenstande, og er det mest virkningsfulde middel mod tyveri af enkeltgenstande. Beskyt virksomheden mod uerstattelige tab med et professionelt værdiskab. Vi har et stort udvalg af kvalitetsskabe til attraktive priser, som kan bestilles direkte fra vore samarbejdspartneres hjemmeside. Alle produkter har en høj grad af sikkerhed og er velegnede til brug på virksomheden. Vent ikke til skaden er sket, men bestil et robust og sikkerhedsgodkendt værdiskab allerede i dag.

Høj sikkerhed

Afhængigt af jeres sikkerhedsbehov kan I vælge mellem et brandsikkert værdiskab, et værdiskab med elektronisk lås eller et værdiskab med særligt bore- og dirkesikret lås. Inden I beslutter jer for, hvilket værdiskab I vil købe, bør I være opmærksomme på, at nogle forsikringsselskaber stiller særlige krav til tyverisikring på virksomheder. Således kan et værdiskab med ekstra høj sikkerhed være nødvendigt for at få udbetalt eventuel erstatning i tilfælde af tyveri. Her anbefaler vi, at I altid kontakter jeres forsikringsselskab forud for køb af værdiskab.

Bedøm denne artikel
(684 bedømmelser)

Værdiskab online

Få et robust værdiskab til en attraktiv pris. Her er din genvej til professionel indretning og inventar til virksomheden. Vi viser udelukkende kvalitetsprodukter fra anerkendte producenter såsom Garant og Grade. Således er du garanteret en robust og funktionel løsning, som er velegnet til brug på arbejdspladsen. Her i webshoppen kan du nemt og hurtigt bestille dit værdiskab online. Klik på de enkelte varer for uddybende produktspecifikationer og priser, eller kontakt vore leverandører for personlig betjening og hjælp til at vælge det helt rigtige værdiskab.

Værdiskab med elektronisk lås

Klik dig videre her på siden og køb et smart og moderne værdiskab med elektronisk lås. Det er en ideel løsning på steder, hvor du eller dine medarbejdere skal have adgang til indholdet flere gange dagligt. Med et elektronisk værdiskab slipper I for besvær med nøgler, der skal udleveres, og som risikerer at lande i de forkerte hænder. Du behøver blot at skifte koden, så er sikkerheden genoprettet på jeres sikkerhedsskab. Et værdiskab med elektronisk lås åbnes typisk med en firecifret kode, som er nem at huske, men tilstrækkeligt sikker til, at den er stort set umulig at bryde. Der er mulighed for at købe en tilhørende nøgle i tilfælde af, at I skulle glemme koden.

Sortiment

Køb dit værdiskab online og vælg fra et omfattende sortiment. Vi har modeller i mange forskellige størrelser, farver og designs og med forskellige sikkerhedsniveauer og funktioner. Se for eksempel vores pladsbesparende værdiskab til montering på væggen. Dette værdiskab har forborede huller og leveres med robuste monteringsbolte til nagelfast montering. Se også vores hypermoderne værdiskab med elektronisk tastatur, programmerbar kode og display, og vores prisvenlige modeller med manuel lås og medfølgende nøgler. Alle modeller er konstrueret i robuste materialer, som er meget modstandsdygtige overfor indbrudsforsøg.

Det rette værdiskab

Er I i tvivl om, hvilket værdiskab, I bør vælge til virksomheden, er I altid meget velkommen til at kontakte vore samarbejdspartnere for personlig betjening. Vores dedikerede medarbejdere har stor brancheerfaring og kan hjælpe jer med at vælge det helt rigtige værdiskab til jeres behov. Dermed er I sikre på at være optimalt tyverisikrede uden at skulle betale en unødigt høj pris. Køb dit professionelle værdiskab online.