2.png

Udendørs Møbler

Funktionelle udemøbler

Indretning af arbejdspladsen handler ikke kun om at skabe et funktionelt og indbydende indemiljø, men også om at skabe velfungerende rammer udendørs. Her finder du et stort udvalg af udemøbler i høj kvalitet. Vi tilbyder alt fra komfortable bænkeborde, cykelstativer, askebægre, skraldespande, dørmåtter og diverse grej til snerydning. Med vores sortiment er du godt dækket ind, når virksomhedens udendørsarealer skal indrettes eller renoveres. Alle udemøbler kan bestilles direkte her fra siden og sendes fragtfrit.

Udemøbel til frokostpausen

Nyd frokostpausen i den friske luft med et flot og komfortabelt udemøbel. I vores sortiment finder du mange forskellige bænkeborde, hvor bordplade og siddepladser er kombineret i ét. Denne løsning er både praktisk og hyggelig og så mindsker den effektivt risikoen for stole, der bliver stjålet eller blæser omkuld i hårdt vejr. Vælg det udemøbel, som bedst matcher jeres behov og glæd jer til at udvide virksomheden med et attraktivt udendørsareal.

Bedøm denne artikel
(701 bedømmelser)

Cykelstativer

Undgå cykler, som er parkeret tilfældigt rundt omkring på virksomhedens arealer og op af husmure, hvor de skaber et rodet indtryk og kan give gener, når man skal til og fra området. Med et cykelstativ kan alle cykler parkeres nemt og praktisk på samme sted til fordel for både cyklister og besøgende. Et cykelstativ er således et uundværligt udemøbel på alle virksomheder, der frekventeres af cyklister, og kan måske endda inspirere flere medarbejdere til at tage cyklen fremfor bilen til fremme af det generelle sundhedsniveau på arbejdspladsen.

Udendørs askebæger

Langt de fleste moderne virksomheder har implementeret en rygepolitik, som betyder, at rygerne skal gå udendørs, når de trænger til en cigaret. Til dette formål er et udendørs askebæger et praktisk udemøbel, som holder området pænt, rent og fri for henkastede cigaretskodder. Opstillingen af et udendørs askebæger kan desuden give et klart signal om, hvor på området man ønsker, at rygepauserne afholdes. Investér i et hygiejnisk og praktisk udemøbel med synlig effektiv – køb udendørs askebæger online.

Skraldespande

Et andet uundværligt udemøbel er gode, rummelige skraldespande, som kan opstilles på strategiske steder og dermed medvirke til opretholdelse af et velordnet miljø og pæne udendørsarealer. I vores store sortiment af udemøbler finder du en lang række funktionelle og hygiejniske skraldespande specielt udviklet til udendørs brug. Særligt til offentlige virksomheder og andre steder med mange besøgende, der kommer og går, er skraldespande et vigtigt udemøbel, som er med til at skabe et rart miljø for alle.

Udemøbler online

Vi har totalleverandører af møbler og indretningsløsninger til erhvervslivet, og der kan tilbyde et stort udvalg af professionelle udemøbler til stærke priser. Hvad enten du søger et udemøbel til affaldssortering eller til siddepladser, kan du vælge fra et bredt og velassorteret udvalg på vore leverandørers hjemmesider. Bestil dine udemøbler online, nemt og hurtigt, så kan du få den leveret lige til døren. Få et kvalitets udemøbel til en attraktiv pris.