9.png

Stødabsorberende måtte

Til kontorer, skoler og butikker

Forebyg arbejdsskader og reducér effektivt følgevirkningerne ved ensformigt arbejde med en stødabsorberende måtte. En stødabsorberende måtte er et fantastisk arbejdsredskab til alle virksomheder, butikker, værksteder, hospitaler, skoler og kontorer, hvor der er behov for aflastning af muskler og led under stående og gående arbejde. Du kan også med fordel investere i en stødabsorberende måtte til placering i indgangspartier, showrooms, messer, forhaller, vestibuler, åbner kontormiljøer og lobbyer. Kort sagt alle steder, hvor der er et højt aktivitetsniveau og dermed behov for ekstra hensyntagen til komforten.

Altid fri fragt

Her kan du finde en stødabsorberende måtte online. Vi har et stort udvalg af kvalitetsprodukter til attraktive priser, og tilbyder altid fri fragt, uanset ordrens størrelse. Her i webshoppen kan du se vores aktuelle udvalg og vælge netop den vare, som bedst matcher dine behov og ønsker. Alle varer er fra anerkendte producenter og specielt udviklet til brug på arbejdspladsen. Det betyder, at du altid får et professionelt produkt, hvor sikkerhed, æstetik og hygiejne går op i en højere enhed.

Bedøm denne artikel
(718 bedømmelser)

Fordele ved en stødabsorberende måtte

Der er mange fordele ved at købe en stødabsorberende måtte. Vores måtter kan anvendes under kontorstole, de har en eminent stødabsorberende virkning under stående arbejde og er nemme at rengøre. Uanset hvilken stødabsorberende måtte du vælger i vores webshop, vil du få et produkt med en slidstærk overflade og god mulighed for aflastning af muskler og led. Vælg mellem flere forskellige størrelser, tykkelser, farver og materialer og få en diskret og funktionel løsning tilpasset virksomhedens rammer.

Forebyg arbejdsskader

Smerter i bevægeapparatet er en af de hyppigste årsager til sygemeldinger på arbejdet. Stående og gående arbejde er hårdt for kroppen, og derfor noget alle virksomhedsejere bør være opmærksomme på for at kunne give deres medarbejdere de bedst mulige arbejdsbetingelser. En stødabsorberende måtte er en billig investering med stor effekt. Måtten kan nemt implementeres i den eksisterende indretning og giver en mærkbar aflastning af ankler, knæ, hofter og ryg. Dermed kan risikoen for arbejdsskader aktivt nedsættes og sygefraværet holdes på et minimum til glæde for alle på arbejdspladsen.

Stort udvalg, attraktive priser

Køb din stødabsorberende måtte online og få adgang til et stort, varieret sortiment og priser, som i de fleste tilfælde ligger langt under priserne i fysiske butikker. Vore leverandører er blandt branchens førende online forhandlere og kan tilbyde et bredt udvalg, fri levering og høj kundeservice. Klik på et af produkterne her på siden og lad dig inspirere i deres varekatalog. Ønsker du et fysisk katalog, sender de det gerne med posten kvit og frit.

Tryg e-handel

At handle på nettet er i høj grad en tillidssag. Derfor gør vi vores yderste for, at du kan føle dig tryg, når du handler online hos os. Webshoppen på vore leverandørers side bliver løbende opdateret for maksimal sikkerhed, og deres betalingsløsning er effektivt krypteret og sikkerhedsgodkendt. De har med stor succes leveret indretningsløsninger til virksomheder af enhver art og løst både store og små opgaver for erhvervslivet. Vi håber, at også jeres virksomhed vil få glæde af vore leverandører som kompetente og pålidelige leverandører af kontormøbler online.