20.png

Stabelstole

Ekstra siddepladser efter behov

Stabelstole gør det nemt at skaffe ekstra siddepladser efter behov. Det er en både pladsbesparende og komfortabel løsning, som er nem at håndtere, og som sikrer, at alle sidder behageligt, uden at der optages unødigt plads. Her finder du et stort udvalg af stabelstole i høj kvalitet. Vi har specialiseret os i professionelle løsninger til erhvervslivet og leverer udelukkende førsteklasses produkter, som er specielt udviklet til brug på arbejdspladsen. Klik på et af produkterne her på siden så du lander i vores leverandørers webshop hvor du lade dig inspirere af vores spændende sortiment af kvalitetsrigtige stabelstole og bestille den ønskede model, nemt og hurtigt.

Høj siddekomfort og pladsbesparende design

Mødedeltagerne ønsker at sidde behageligt. Det kan være en udfordring for mindre virksomheder, som ikke har det nødvendige antal faste siddepladser i møderummet eller konferencelokalet. Mange tror nemlig, at gode, komfortable stole per definition er tunge, store og dyre. Men sådan behøver det ikke at være. Her forhandler vi stabelstole, som forener høj siddekomfort med et enkelt og pladsbesparende design. Vores stabelstole er udviklet, så de er nemme at stable og dermed fylder et absolut minimum, når de ikke er i brug. Faktisk behøver stabelstole ikke at fylde mere end klapstole, det er et spørgsmål om at vælge den rette model og at stable stolene korrekt efter brug.

Bedøm denne artikel
(688 bedømmelser)

Nem håndtering

Stabelstole er nemme at håndtere og kan effektivt stables, så de fylder minimalt. For ekstra nem håndtering anbefaler vi, at I benytter en såkaldt stolevogn. Ved at placere jeres stabelstole på en stolevogn, kan I nemt køre dem hen, hvor de skal bruges og derefter tage dem af enkeltvis. Efter brug stilles stolene nemt tilbage på vognen og køres retur. Når dine stabelstole er placeret på en vogn, betyder vægten ikke noget for dig og dine medarbejdere. De kan nemt og sikkert transporteres omkring på virksomheden og anvendes efter behov.

Stabelstole i mange forskellige modeller

Her finder I stabelstole i mange forskellige udformninger, farver og prisklasser. Vælg mellem stabelstole i klassisk design og gode robuste træsorter, eller moderne stabelstole i smukke farver såsom hvid, sort eller rød. Vi fører både modeller med og uden armlæn, og modeller med og uden polstring, så I opnår præcis den siddekomfort, I ønsker. Nogle af vores stabelstole kan desuden kobles sammen i rækker, hvilket giver en nem og elegant opstilling.

Stabelstole er billigst online

Køb dine stabelstole online og få en billig pris på gode, robuste produkter. At købe stabelstole online er både nemt, hurtigt og besparende, og du får tilmed sendt bestillingen direkte til virksomheden. Hos nogle af vore leverandører får du fri fragt på alle leveringer. Det kan ikke være lettere. Klik på de enkelte produkter for uddybende information og vælg netop de stabelstole, som bedst matcher jeres behov og budget.

Totalleverandør af kontormøbler

Vore leverandører er totalleverandør af kontormøbler og inventar til erhvervslivet. De forhandler et stort udvalg af stabelstole, som er velegnede til brug i møderum, konferencelokaler, kirker, skoler, sportshaller, forsamlingshuse og andre steder, hvor der er behov for mange siddepladser med høj komfort. Bestil dine stabelstole online i deres webshop, eller kontakt dem for at høre mere om, hvad vi kan tilbyde.