15.png

Stålskabe

Praktisk opbevaring i stålskabe

Stålskabe yder en praktisk, sikker og prisvenlig opbevaring, som er velegnet til virksomheder såsom lagre, værksteder, depotrum og arkiver. Et stålskab er også velegnet til opbevaring af personlige ejendele på eksempelvis skoler, sygehuse, i butikker, idrætshaller og kontorer. Brug jeres stålskab til værktøj, ringbind og kontorartikler, eller som et prisvenligt alternativ til traditionelle garderobeskabe. Her finder I et stort udvalg af stålskabe online. Alle produkter er specielt udviklet til brug på arbejdspladsen, hvilket er jeres garanti for et kvalitetsprodukt af højeste standard.

Stålskabe i mange varianter

Vi er totalleverandør af kontormøbler og værkstedsinventar. Her på hjemmesiden finder du et bredt og velassorteret udvalg af opbevaringsløsninger såsom robuste stålskabe i forskellige størrelser. Vi har stålskabe i mange forskellige designs med et varierende antal hylder. Vælg eksempelvis mellem et stål skab med enkeltdør eller dobbeltdør. Vælg mellem et letvægtskab til småting eller et rummeligt skab med høj kapacitet. Du kan også vælge mellem et stål skab til montering på væggen, eller et stål skab som kan stilles frit i rummet. Vi rådgiver dig gerne om brug af værktøj, skruer og andet relevant tilbehør, som giver dig maksimal glæde af dit nye skab.

Bedøm denne artikel
(707 bedømmelser)

Brandsikkert stålskab

Til opbevaring af særligt følsomme, værdifulde eller sikkerhedskrævende objekter såsom kemikalier, uerstattelige dokumenter eller personfølsomme papirer, anbefaler vi, at du vælger et brandsikkert stålskab. Her i webshoppen kan du se vores udvalg af stålskabe, der kan købes online. Er du i tvivl om, hvilket produkt du bør vælge, er du altid meget velkommen til at kontakte os for personlig betjening.

Stål skab med lås

For ekstra høj sikkerhed kan vi anbefale et helsvejset stål skab med indbygget lås. Et aflåst stålskab forebygger effektivt tyveri og giver en sikker opbevaring både i og udenfor arbejdstiden. Her har vi prioriteret et særligt stort udvalg af aflåselige stålskabe, da det er vores erfaring, at vores kunder bliver mest tilfredse med en løsning, der kombinerer praktisk opbevaring med effektiv tyverisikring. Det betyder, at du har stor valgfrihed, når du vælger et stål skal med indbygget lås.

Billige stålskabe online

Køb stålskabe online og slip for besvær og ærgerlige ekstraudgifter til parkering, transport og tabt arbejdstid. Ved at handle i vore leverandørers webshop slipper du for den tid og det besvær, der er forbundet med at købe møbler i fysiske butikker, samtidig med at du får adgang til et sortiment, som er langt større end i de fleste fysiske butikker. Når du har valgt dit stålskab, slipper du oven i købet for at stå i kø ved kassen og efterfølgende finde og betale for en måde at få fragtet det nyanskaffede møbel tilbage til virksomheden. Vi har leverandører der tilbyder fri fragt på alle leveringer, hvilket betyder, at du får dine varer bragt direkte til døren uden ekstraudgifter. Stålskabe online – nemt, bekvemt og billigt.