20.png

Skraldespand

Professionelle affaldsløsninger

Skab bedre hygiejne på arbejdspladsen med en skraldespand. Vi har et kæmpe udvalg af affaldsbeholdere, sækkestativer og praktiske redskaber til kildesortering. Uanset virksomhedens størrelse og behov, har vi altid en god affaldsløsning til en attraktiv pris. Her i vores webshop finder du et stort udvalg af kvalitetsprodukter, som kan bestilles online. Vælg den skraldespand, som bedst matcher dine ønsker og få den leveret lige til døren. Vi tilbyder fragtfri levering på alle ordrer.

Skraldespand i optimal størrelse

En skraldespand er en effektiv løsning til at hindre spredning af bakterier og fremme genbrug på arbejdspladsen. For maksimal effekt er det vigtigt, at din skraldespand er i en størrelse og udformning, som er tilpasset virksomhedens behov. I modsat fald risikerer du, at din skraldespand bliver overfyldt eller står for længe, før den bliver tømt med lugtgener til følge. Et iøjnefaldende design kan være en fordel på steder, hvor der færdes mange besøgende og nye mennesker, så du er sikker på, at alle får øje på den opstillede skraldespand.

Bedøm denne artikel
(709 bedømmelser)

Bedre hygiejne på arbejdspladsen

Gå ikke på kompromis med kvalitet og design, når du vælger affaldsspand. En utilstrækkelig løsning kan føre til store hygiejnemæssige gener på arbejdspladsen og i værste fald øge antallet af sygedage. Alle undersøgelser viser, hvor stor betydning hygiejneniveauet har, når det gælder smittefare og generelt velbefindende. Derudover sender virksomheden et klart signal til omverdenen gennem sin måde at håndtere affald på. Byd kunder, samarbejdspartnere og klienter velkommen i rene, indbydende omgivelser og skab et bedre arbejdsmiljø i det daglige med en kvalitetsrigtig skraldespand.

Skraldespand til alle formål

Velkommen indenfor hvor du finder et stort udvalg af professionelle affaldsbeholdere i høj kvalitet. Vælg mellem en skraldespand, der kan monteres på væggen, eller som kan stå frit i rummet. Vælg en skraldespand med eller uden hjul, med eller uden låg og med eller uden pedalåbning. Vælg mellem et hav af varierende størrelser og farver og mange forskellige materialer såsom plast, rustfrit eller pulverlakeret stål. Nogle modeller er særligt velegnede til indendørs brug, andre til udendørs brug, til vådrum, køkkener eller industri. Vores sortiment dækker alle brancher fra det lille kontor til store offentlige institutioner, værksteder og industri.

Udendørs skraldespand

Skån miljøet med en praktisk skraldespand til udendørs brug. Vi har mange modeller, som er velegnede til at stille på offentlige grunde eller på virksomhedens udendørsarealer. I vores varekatalog finder du alt fra store industribeholdere til den mere diskrete skraldespand, som kan placeres efter behov. Når du køber en skraldespand til udendørs brug, er den fremstillet i materialer, som er særligt modstandsdygtige overfor vind og vejr. Der er desuden mulighed for at vælge en model udstyret med et piktogram, som anmoder folk om en korrekt bortskaffelse af affald. Dermed kan en skraldespand både være med til at skåne miljøet og holde udendørsarealerne indbydende.

Skraldespand online

Her finder du affaldshåndtering til ethvert behov. Se for eksempel vores rummelige skraldespand i robust design i størrelser helt op til 120 liter, specielt velegnet til det industrielle miljø såsom kantiner, storkøkkener og levnedsmiddelindustrien. Se også vores skraldespand til udendørs brug, som sørger for, at udendørsarealerne holdes pæne og fri for affald. Her er modeller til alle formål, og vi har helt sikkert også den rigtige skraldespand til jeres virksomhed.