2.png

Skærmvægge

Udnyt arbejdspladsen optimalt med skærmvægge

Skærmvægge er en effektiv og fleksibel måde at afgrænse og skabe flere rum på kontoret. Dermed kan pladsen udnyttes optimalt, samtidig med at der skabes ro omkring den enkelte medarbejder. Her finder du et stort udvalg af professionelle skærmvægge i forskellige designs og materialer. Klik på et af produkterne her på siden og vælg den helt rigtige rumdeler eller skærmvæg til virksomheden. Vi tilbyder altid høj service og attraktive priser uanset ordrens størrelse.

En rumdeler skærper koncentrationen

Skab det perfekte kontormiljø for dine medarbejdere med flotte og praktiske skærmvægge. En skærmvæg har den store fordel, at den giver følelsen af at være afskærmet, selvom man sidder i et stort kontormiljø. Dermed kan en skærmvæg være med til at skærpe koncentrationen hos den enkelte medarbejder, og det generelle arbejdsmiljø kan forbedres markant. En skærmvæg eller rumdeler har mange anvendelsesmuligheder og kan opstilles omkring et eller flere skriveborde, alt efter hvilken effekt der ønskes. Når behov og præferencer skifter, er det nemt at flytte de opstillede skærmvægge og skabe en ny indretning.

Bedøm denne artikel
(726 bedømmelser)

Reducerer stress

Et åbent kontormiljø har mange fordele, men det kan også virke som en stressfaktor for medarbejdere, der har brug for arbejdsro. Her kan en rumdeler fungere som en både effektiv, prisvenlig og meget fleksibel løsning, der kan sættes op efter behov. En rumdeler opdeler det åbne kontormiljø i mindre afdelinger, så medarbejderne får oplevelsen af at have deres eget personlige rum, hvor de ikke bliver forstyrret af ringende telefoner, samtaler og anden støj fra kollegerne. En rumdeler eller skærmvæg kan således effektivt reducere arbejdsgener såsom hovedpine og stress, og have en positiv effektiv på produktiviteten.

Højere arbejdsglæde

Giv dine medarbejdere de bedst mulige arbejdsbetingelser og få ansatte, som yder deres bedste, og som har en høj grad af arbejdsglæde. Høj arbejdsglæde nedsætter sygefraværet og øger produktiviteten. Derudover skabes en rar stemning på arbejdspladsen, som har en positivt afsmittende effekt på alle, der færdes i lokalerne, det gælder både kunder, klienter og samarbejdspartnere. En rumdeler er en enkel og billig investering med en stor effekt. Har en medarbejder brug for særlig arbejdsro, vil vedkommende føle sig både forstået og imødekommet, såfremt der skabes de ønskede rammer ved hjælp af en skærmvæg eller rumdeler.

Skærmvægge online

Køb dine skærmvægge online. Vi er specialister i professionelle løsninger til erhvervslivet og kan tilbyde en lang række kvalitetsprodukter, som får arbejdsdagen til at glide nemmere. Her i webshoppen finder du et stort udvalg af praktiske skærmvægge til opdeling af kontorer og konferencelokaler. Vores skærmvægge fås i flere forskellige farver, størrelser og materialer, og kan kombineres på kryds og tværs, så de passer ind i stort set alle rumstørrelser.

Lad dig inspirere

Klik allerede i dag og lær meget mere om, hvordan du bestiller en rumdeler eller skærmvæg online. Vore samarbejdspartneres dedikerede og erfarne medarbejdere sidder klar til at besvare dine spørgsmål og imødekomme eventuelle særlige forespørgsler, du måtte have. Du kan også kigge nærmere i deres webshop, hvor du kan lade dig inspirere og med ganske få klik bestille de ønskede skærmvægge.