19.png

Serveringsvogn

Større mobilitet og bedre plads

Mere bordplads, mere opbevaringsplads, nem transport og højere effektivitet. Lyder det attraktivt? Med en serveringsvogn kan du gøre arbejdet i køkkenet både nemmere og sjovere. En serveringsvogn giver dig den ekstra plads, du står og mangler, uden at du behøver investere i en dyr ombygning. Brug din serveringsvogn i kantinen, i arbejdskøkkenet, på restauranten eller i storkøkkenet og glæd dig over større mobilitet og bedre plads. Her finder du et stort udvalg af kvalitetsvogne til attraktive priser. Bestil din nye serveringsvogn online her i vores webshop, det er både nemt, hurtigt og billigt, og vi tilbyder altid fragtfri levering, uanset ordrens størrelse.

Robuste og hygiejniske vogne

Optimér arbejdsforholdene i køkkenet med en serveringsvogn. Takket være det robuste, gennemtænkte design opnår du en smart, mobil løsning, du kan flytte hen, hvor du skal bruge den. Dermed kan køkkenbordet nemt udvides efter behov, og maden transporteres derhen, hvor den skal serveres, uden at man behøver at gå flere gange. Alle vores modeller har gode, letkørende og drejelige gummihjul, som kan bruges på alle plane underlag. Stellene er af lakeret metal, som er meget modstandsdygtigt overfor slitage, og de rummelige plader er nemme at rengøre for en hygiejnisk og brugervenlig løsning.

Bedøm denne artikel
(679 bedømmelser)

Nem og hurtig servering

Med en serveringsvogn kan du sikre en nem og hurtig anretning i kantiner, cafeterier og andre spisesteder. I vores sortiment finder du et stort udvalg af vogne i forskellige farver, alle i robust kvalitet og med en høj hygiejnestandard, hvilket gør dem til populære valg i alle større husholdninger og storkøkkener. En serveringsvogn kombinerer høj kapacitet med lav vægt, så det er både nemt og sikkert at transportere selv tunge anretninger omkring. To af hjulene er udstyret med en bremse for større sikkerhed og funktionalitet. Parkér dit serveringsbord i kantinen og kør det nemt ud igen, når der skal vaskes op.

Serveringsvogn online

Køb din serveringsvogn online og vælg mellem en lang række kvalitetsprodukter til stærke, konkurrencedygtige priser. Vi har nøje udvalgt de bedste borde på markedet og tilbyder dem til attraktive online priser her i vores webshop. Når du køber et serveringsbord, er du således garanteret høj kvalitet til en fordelagtig pris. Alle vores produkter er fra anerkendte producenter, specielt udviklet til brug på arbejdspladsen. Klik i menuen til venstre og find dit nye serveringsbord under kategorien ”kontormøbler.”

Lettere og sjovere arbejdsdag

Vi er specialister i møbler og inventar til arbejdspladsen, og vores ambition er at få arbejdsdagen til at glide nemmere ved hjælp af de helt rigtige møbler og godt, solidt inventar. Vi håber, at du vil lade dig inspirere på vores hjemmeside og at du finder den helt rigtige serveringsvogn. Har du spørgsmål eller særlige forespørgsler, er du altid meget velkommen til at kontakte vore samarbejdspartnere direkte. Det gør du ved at klikke på et at produkterne her på siden, og finde deres kundeservice. Besøg deres webshop, læg den ønskede vare i indkøbskurven og glæd dig til en lettere og sjovere arbejdsdag med en smart, robust og hygiejnisk serveringsvogn.