11.png

Sækkevogn

Billig sækkevogn med fri fragt

Mangler virksomheden en god, robust sækkevogn? Så er I kommet til det rette sted. Vi er totalleverandør af inventar og arbejdsudstyr til erhvervslivet og kan tilbyde en professionel sækkevogn online til en attraktiv pris. Klik på et produkt her, og du lander i webshoppen hvor I kan vælge fra et stort udvalg og nemt og hurtigt bestille jeres sækkevogn online. Her får du altid gode priser, og høj kundeservice. Bestil jeres nye sækkevogn allerede i dag eller kontakt vores leverandør for at høre mere om, hvad vi kan tilbyde.

Nem og sikker transport

Med en sækkevogn er det nemt at flytte kasser, sække, gods, varer og andre svært håndterbare genstande på en nem måde, der ikke belaster fragtføreren for hårdt. Dermed glider arbejdet nemmere, og arbejdsskader som følge af tunge løft forebygges effektivt. Her kan I finde en sækkevogn til ethvert formål. Vælg mellem en klassisk model med en lille plade, som det er nemt at komme omkring med, eller bestil en mere kapacitetstung sækkevogn med en stor plade. I kan også vælge en sækkevogn med særlige funktioner, såsom en sammenklappelig ramme, der kan øge kapaciteten efter behov, ekstra store hjul eller specielle håndtag.

Bedøm denne artikel
(710 bedømmelser)

Sækkevogn til større og mindre opgaver

Optimér arbejdsforholdene med en sækkevogn, som er nøje tilpasset jeres virksomhed. Her kan I vælge fra et velassorteret varekatalog med mange forskellige modeller, både hvad angår design, størrelse, farve, kapacitet og særlige funktioner. Nogle modeller er velegnede til forefaldende løftearbejde i mindre virksomheder og butikker, mens andre er specielt udviklet til de tungere opgaver i eksempelvis stormagasiner, lagerbygninger, offentlige institutioner og industrivirksomheder. Vil du være sikker på, at du vælger den rette sækkevogn, er du altid meget velkommen til at kontakte vores leverandør for personlig betjening.

Specialbygget sækkevogn

Har I særlige behov, bør I vælge en sækkevogn, som imødekommer disse. Det kan være en såkaldt trappemaskine, der er elektrisk styret og gør det muligt at komme op og ned ad trapper uden manuelle løft. Det kan også være en ekstra bred sækkevogn med fire hjul i stedet for to, en sammenklappelig sækkevogn eller en sækkevogn med påmonteret sæk eller låg. Uanset jeres behov og ønsker, har vi helt sikkert den rette løsning til en attraktiv pris.

Sækkevogn fra 80 til 350 kilo

Hvor mange kilo skal virksomhedens sækkevogn kunne bære? Vælg mellem mange forskellige modeller med kapacitet på eksempelvis 150, 250 eller 350 kilo. Til de lettere opgaver kan I vælge en mindre, nem håndterbar 80 kilos sækkevogn, som er nem at køre omkring og få plads til selv på mindre virksomheder. Uanset jeres ønsker, kan vi tilbyde en god, robust sækkevogn til en stærk pris.

Sækkevogn online

Ved at bestille din sækkevogn online opnår du mange attraktive fordele. For det første er priserne ofte lavere end i fysiske butikker, du får adgang til et større udvalg og slipper for besvær med at stå i kø og skulle transportere varerne hjem. Når du bestiller online kan du sidde i ro og mag og vurdere mulighederne, inden du med ganske få klik afgiver bestilling her på siden. Kort efter bestilling vil du modtage din nye sækkevogn med posten, hurtigt, sikkert og en række af vore leverandører sender fragtfrit.