1.png

Rullebord

Transport og opbevaring

Et rullebord giver ekstra opbevarings- og arbejdsplads og fungerer desuden som et smart hjælpemiddel til transport af mindre genstande. Vi har specialiseret os i inventar og indretningsløsninger til erhvervslivet og tilbyder et stort udvalg af kvalitetsprodukter til attraktive priser. Klik på et af produkterne her på siden, og du lander i vores samarbejdspartners webshop hvor du kan vælge et godt, solidt rullebord ud fra deres mange modeller, specielt udviklet til brug på arbejdspladsen.

Praktisk redskab

Skab større mobilitet og højere arbejdstempo på arbejdspladsen med et rullebord. Med et rullebord er det nemt at flytte mange genstande fra A til Z, så man slipper for at gå flere gange. Et rullebord er nemt at køre omkring, selv på begrænset plads, og det fungerer som et fremragende afsætterbord, der kan flyttes efter behov. Der er i det hele taget utrolig mange fordele ved at have et rullebord på arbejdspladsen. Det giver mobil opbevaringsplads, er nemt at flytte omkring og er hurtigt at rulle ind under montagebordet, når det ikke er i brug for en pladsbesvarende løsning. Et rullebord er dermed et praktisk redskab på alle slags virksomheder, hvor der er behov for at transportere genstande omkring og opnå nem adgang til ekstra opbevarings- og arbejdsplads.

Bedøm denne artikel
(675 bedømmelser)

Rullebord i mange varianter

Et rullebord er et manuelt transporthjælpemiddel med hjul og en eller flere plane flader til transport af gods og småting. Her finder du modeller til alle formål og i en lang række funktionelle designs. Vælg mellem et rullebord med eller uden håndtag, med en, to, tre eller flere transportflader, med slingrekant på hylderne eller en praktisk skubbebøjle. Vælg også mellem flere forskellige størrelser og formater, eksempelvis et højt smalt rullebord, der giver en pladsbesparende løsning eller et bredt og rummeligt rullebord, som giver god afsætningsplads.

Anvendelsesmuligheder

Et rullebord kan eksempelvis bruges som serveringsvogn, bordvogn eller en praktisk piccolinevogn til transport af kontorartikler og post. Skal dit rullebord anvendes i køkken eller kantine, vil det være fordelagtigt med en model i rustfrit stål, som er modstandsdygtig overfor varme og fugt, og som er nem at holde rent. Et rullebord, der skal benyttes på kontoret, kan eksempelvis være i lakeret træ, som kombinerer et elegant look med gode, robuste materialer. Til lager og værkstedsbrug vil et rullebord i metal ofte være at foretrække.

Rullebord online

Bestil dit nye rullebord online allerede i dag og modtag det med posten kort efter bestilling. Det er både nemt og billigt at handle kontormøbler online og hold øje med om der er fri fragt hos leverandøren. Find dit nye rullebord under kategorien ”kontormøbler” og lad dig inspirere af vores mange flotte modeller i forskellige designs.

Kundeservice

Er du i tvivl om, hvilket rullebord du skal vælge, eller har du spørgsmål til produkter i leverandørens webshop så står de altid til rådighed med vejledning og hjælp. Kontakt deres kundeservice telefonisk eller via deres live chat, så vil deres dygtige og erfarne medarbejdere gøre deres yderste for at rådgive dig og hjælpe dig med at finde det helt rigtige rullebord.