5.png

Rengøringsvogne

Rengøringsvogne til arbejdspladsen

Rengøringsvogne af god kvalitet letter arbejdet og mindsker effektivt risikoen for arbejdsskader. Vi viser solide og ergonomisk korrekte rengøringsvogne online. Alle produkter er af høj kvalitet og specielt udviklet til brug på arbejdspladsen. Du kan bestille dine nye rengøringsvogne direkte her på siden, så sender vi fragtfrit, hurtigt og sikkert. Optimér sikkerhed og produktivitet på arbejdspladsen allerede i dag med solide, funktionelle og sikkerhedsgodkendte rengøringsvogne.

Forebyg arbejdsskader

Hvert eneste år bliver der anmeldt et stort antal arbejdsskader, som er opstået i forbindelse med rengøringsarbejde. Rengøring er hårdt fysisk arbejde, og derfor er gode, moderne og ergonomisk korrekte arbejdsredskaber såsom ordentlige rengøringsvogne uundværlige på alle virksomheder. Bedre rengøringsvogne kan aktivt medvirke til at begrænse de sikkerheds- og sundhedsskadelige påvirkninger, som de ansatte udsættes for under rengøringsarbejdet. Køb af nye, sikkerhedsgodkendte rengøringsvogne er således en investering i medarbejdernes trivsel og et effektivt værn mod dyre sygemeldinger og risiko for erstatningskrav i forbindelse med mere alvorlige arbejdsskader.

Bedøm denne artikel
(695 bedømmelser)

Rengøringsvogne til alle behov

Køb rengøringsvogne og få større tryghed og optimeret arbejdseffektivitet hver eneste dag. Alle vores rengøringsvogne opfylder kravene i arbejdsmiljølovgivningen og lever op til gældende regler om sikkerhed og gode, sunde arbejdsstillinger. Dermed er du altid sikret en forsvarlig løsning, når du handler hos os. Vi forhandler rengøringsvogne i mange forskellige størrelser og designs, så I kan få den løsning, som bedst matcher jeres behov og forventninger. Vælg mellem store rengøringsvogne med masser af smart tilbehør og funktioner, og små, pladsbesparende rengøringsvogne, som det er nemt at komme omkring med, selv på begrænset plads.

Udstyr til rengøringsvogn

Med til et sæt velfungerende rengøringsvogne hører naturligvis det rette arsenal af tilbehør, rengøringsmidler og rengøringsartikler. Her ser du et stort sortiment af ekstra udstyr til rengøringsvogne, såsom spande, mopper, skafter, riste, svampe, hjul og meget mere. Dermed kan I sammensætte og udstyre jeres rengøringsvogne, så de passer præcis til den enkeltes behov og arbejdsfunktion. Det store udvalg af tilbehør og reservedele kan desuden forlænge levetiden på jeres rengøringsvogne markant, idet det er nemt at udskifte eksempelvis et slidt hjul eller købe nye, hygiejniske plastikspande, når de gamle er blevet tilkalkede og svære at rengøre.

Professionel leverandør

Med vore leverandører af arbejdsartikler er du sikker på altid at få kvalitetsprodukter til stærke, konkurrencedygtige priser. Vi er en pålidelig og kompetent samarbejdspartner, som leverer høj service under alle dele af købet, fra rådgivning og salg til levering og besvarelse af eventuelt opfølgende spørgsmål. Køb rengøringsvogne hos vore leverandører og glæd dig over et professionelt samarbejde, hvor du altid er i gode hænder og sikker på at få nøjagtigt den vare, som du har bestilt. Bestil dine nye rengøringsvogne allerede i dag eller kontakt vore leverandører for yderligere information om, hvad de kan tilbyde dig og din virksomhed.