18.png

Opslagstavle

Idéudveksling og kommunikation

Opslagstavler er et af de mest populære arbejdsredskaber til idéudvikling, åben opbevaring og intern kommunikation. En opslagstavle er både pladsbesparende og billig i anskaffelse og kan bruges til et hav af forskellige formål. Brug opslagstavler i konferencelokalet, personalerummet, på kontoret eller i mødelokalet, og glæd jer over kreativ, praktisk og underholdende opbevaring på arbejdspladsen. Her finder du et stort udvalg af opslagstavler til erhvervslivet. Vælg mellem mange forskellige størrelser, farver, designs og materialer. Klik på produkterne her på siden og se de aktuelle udvalg af kvalitetsrigtige opslagstavler til stærke, konkurrencedygtige priser.

Huskesedler, skemaer og kalendere

Få orden, inspiration og bedre kommunikation på arbejdspladsen med en opslagstavle. En opslagstavle kan eksempelvis anvendes til notater, nøgler, huskesedler og småting, som man ønsker, skal være synlige og tilgængelige i dagligdagen. Derudover er en opslagstavle velegnet til de dokumenter, som bruges hver dag, såsom skemaer, regler, vejledninger, telefonlister, kalendere og lignende. Takket være sin synlige montering på væggen, sikrer en opslagstavle, at indholdet bliver set af flest muligt.

Bedøm denne artikel
(732 bedømmelser)

Praktisk moodboard

I kreative brancher anvendes opslagstavler ofte til brainstorms eller som et moodboard, hvor der kan samles udklip, billeder, citater og lignende. En opslagstavle kan dermed blive et vigtigt redskab i den indledende idéudvikling. De forskellige ophæng kan løbende skiftes ud og flyttes rundt, så alle har et visuelt overblik over projektet. Her finder du et spændende sortiment af opslagstavler i store størrelser, som er meget velegnede til idéudvikling.

Skaber god stemning

En opslagstavle kan også bruges til at skabe god stemning på arbejdspladsen. Brug den til underholdning i form af citater, fotografier, vittighedstegninger og avisudklip, eller brug den som et alternativ til blomster og pynt på skrivebordet. En opslagstavle kan sagtens fungere som en flot og kunstnerisk installation på kontoret, hvor medarbejderne kan udveksle tanker, idéer og små humørspredere. Sæt smukke, farvestrålende billeder op, tørrede blomster, en sjov nøglering, postkort fra kolleger, der er ude at rejse eller priser og hædersbeviser, som virksomheden har modtaget. Dermed bliver en opslagstavle en personlig dekoration og et billede på virksomhedens ansigt og stemning her og nu.

Udvalg og tilbehør

I en aktiv og ambitiøs virksomhed kan man hurtigt løbe tør for plads på sin opslagstavle. Det kan derfor ofte betale sig at investere i en stor model eller eventuelt flere små opslagstavler, som kan placeres i et inspirerende system på en større væg. Vi viser mange forskellige opslagstavler med enten magnet- eller nålefunktion og i mange flotte farver, som giver ekstra kulør på kontoret. En opslagstavle med glat overflade giver desuden mulighed for at anvende post-its eller andre mærkninger. Find din nye opslagstavle her hvor du samtidig kan finde et spændende udvalg af ekstraudstyr såsom kraftige magneter, tavleviskere og whiteboard tusser.