5.png

Opbevaringsskab

Hold styr på tingene

Skab smuk og funktionel indretning på arbejdspladsen med et elegant opbevaringsskab. Med et opbevaringsskab kan du nemt holde styr på kontorets eller værkstedets mange småting og effektivt reducere bunker, stabler og rod. Brug dit opbevaringsskab til ringbind, kopipapir, kuglepenne, plastikchartek, toiletartikler, arkivkasser og husholdningsartikler. Takket være det strømlinede design og de gode, rummelige hylder har du rig mulighed for at sortere og skabe system i virksomhedens opbevaringsskab, til glæde for alle på stedet.

Opbevaring og depot

Få nem adgang til det, du har brug for. Med et opbevaringsskab kan alle arbejdsredskaber få deres egen plads, så det er hurtigt og overskueligt for alle at finde det, de har brug for. Et opbevaringsskab kan både bruges til de ting, som bruges flere gange dagligt, og som et praktisk depot til ekstra indkøb. Dermed er det altid nemt at fylde kopimaskinen op, når den løber tør for papir eller toner, at finde det rigtige ringbind og at holde styr på bogholderiet. Et opbevaringsskab er en både flot og meget praktisk løsning, som får hverdagen til at glide nemmere.

Bedøm denne artikel
(706 bedømmelser)

Stort udvalg

Køb dit opbevaringsskab online og vælg mellem en perlerække af smukke kvalitetsprodukter. Få et opbevaringsskab i klassisk træfarve eller et moderne og stilfuldt opbevaringsskab i en iøjnefaldende farve såsom rød eller blå. Vi fører skabe i mange forskellige størrelser og designs, hvad enten du ønsker en høj smal model, et rummeligt dobbeltskab eller et pladsbesparende opbevaringsskab med lav dybde, som kan monteres på væggen. Fælles for vores skabe er det professionelle look og den kompromisløse kvalitet.

Opbevaringsskab i metal eller laminat

Også hvad angår materialer har du stor valgfrihed, når du køber opbevaringsskab. Vi viser både modeller i robust, overfladebehandlet metal, som er lakeret i flotte farver, og elegante modeller i laminat, som giver et tidløst og klassisk look til kontoret. Du kan også vælge et moderne opbevaringsskab i hvid eller sort, som er nemt at integrere i den eksisterende indretning, og som holder sig flot i årevis, uden at du bliver træt af det. Uanset din smag og dine præferencer kan vi tilbyde et professionelt opbevaringsskab i høj kvalitet.

Fleksibel løsning

Få en individuel og fleksibel løsning med et opbevaringsskab. Nogle skabe har aftagelige hylder, som gør det nemt at indrette skabet efter aktuelle og skiftende behov. Brug høje hylder til ringbind og arkivkasser og lave hylder til brochurer, disketter og andre smågenstande. Det er både nemt og hurtigt at flytte rundt på hylderne så du altid har optimal plads og overblik.

I trygge hænder

Klik på produkterne her på siden og vælg dit favorit opbevaringsskab i vore leverandørers omfattende udvalg. Alle varer kan bestilles direkte fra vore samarbejdspartneres hjemmeside og nogle af dem sender oven i købet fragtfrit til din arbejdsplads. Dermed kan du spare både tid og penge, når du handler. Vore samarbejdspartnere er pålidelige og loyale leverandører, som altid leverer den aftale vare til den aftale pris, og som gerne står til rådighed med information og vejledning efter behov. Du er med andre ord i trygge hænder, når du køber opbevaringsskab eller andre kontormøbler hos dem.