2.png

Nøgleskab

Bevar overblikket

Hold styr på virksomhedens nøgler med et robust og praktisk nøgleskab. Her finder du et stort udvalg af kvalitetsprodukter til arbejdspladsen, som øger både effektivitet, sikkerhed og arbejdsglæde. Alle varer er i høj kvalitet og kan bestilles direkte fra vore samarbejdspartneres hjemmeside. Hos vore leverandører af kontormøbler får du altid et stort udvalg, attraktive priser og nogle af dem har endog fragtfri levering, uanset ordrens størrelse. Klik på et produkt her på siden og bestil dit nye nøgleskab allerede i dag. Du finder mange forskellige størrelser, designs, farver og prisklasser, og vi har helt sikkert også den rigtige løsning til jeres virksomhed.

Undgå bortkomne nøgler

Hvor er nøglen til depotrummet, firmabilen eller kopimaskinen? I en travl hverdag er det nemt at miste overblikket og forlægge de vigtige nøgler. Det fører ikke kun til irriterende forsinkelser, men kan også koste dyrt i bortkomne nøgler og efterfølgende udskiftninger af låse. Nøgler som ligger og flyder øger risikoen for tyveri og er samtidig med til at sænke arbejdstempoet. Undgå unødigt nøglerod med et smart nøgleskab. Et nøgleskab giver overblik over samtlige af virksomhedens nøgler, så de altid er nemme at finde, og så de ikke lander i hænderne på de forkerte.

Bedøm denne artikel
(697 bedømmelser)

Aflåst nøgleskab

For ekstra høj sikkerhed kan vi anbefale et nøgleskab med lås. Vore samarbejdspartnere tilbyder et stort udvalg af aflåselige skabe. Vælg mellem mekanisk og elektronisk sikring og få større tryghed i hverdagen. Med et aflåseligt nøgleskab er du sikker på, at de vigtige og værdifulde nøgler opbevares forsvarligt. Vi anbefaler, at virksomhedens nøgleskab både er aflåst i og udenfor arbejdstiden for maksimal sikkerhed. Klik på de enkelte produkter for yderligere information, mål og priser, og glæd dig til at opleve de mange fordele ved et aflåseligt nøgleskab.

Stort udvalg

Klik på dit nye nøgleskab her på siden og vælg mellem en lang række kvalitetsprodukter fra anerkendte producenter i ind- og udland. Vore leverandører har nøje udvalgt de bedste produkter på markedet og samlet dem i deres webshop, så du altid har nemt overblik over aktuelle muligheder. I deres omfattende sortiment finder du alt fra det klassiske hvide nøgleskab i metal til det moderne nøgleskab med elektronisk lås og en rå, sort overfladebehandling. Også hvad angår størrelse og mål er der rig mulighed for at finde en løsning, som matcher jeres specifikke ønsker og behov.

Om os

Vi samarbejder med eksperter i indretningsløsninger og inventar til erhvervslivet. Når du køber varer via vore samarbejdspartnere er du sikret en professionel løsning med kvalitetsprodukter, der er specielt udviklet til brug på arbejdspladsen. Vore samarbejdspartnere forhandler udelukkende gode, anerkendte mærker, hvor slidstyrke, æstetik og funktionalitet går op i en højere enhed. Gå ikke på kompromis med kvaliteten, når du køber inventar til virksomheden. Vælg din trofaste og kompetente leverandør her, og få en løsning, som du kan have glæde af mange år fremover. Klik allerede nu på produkterne herover og vælg dit favorit nøgleskab.

Kundeservice

Kontakt vore leverandører direkte og få meget mere at vide om, hvordan du kan bestille et professionelt nøgleskab online. Deres erfarne og venlige medarbejdere sidder klar ved telefonerne og på live chatten for at besvare dine spørgsmål og hjælpe dig med at vælge det helt rigtige nøgleskab. Med deres store brancheerfaring har de et godt øje for, hvilke løsninger der matcher hvilke behov, og du er derfor i trygge hænder, når du vælger dem som leverandør.