4.png

Metalskabe

Metalskabe online

Metalskabe yder sikker opbevaring på arbejdspladsen. Et metalskab er ekstremt modstandsdygtigt overfor ridser, slitage, fugt, varme og direkte vandpåvirkning og er derfor velegnet til værksteder, industrivirksomheder og i sundhedssektoren. Ved at klikke på produktet her på siden kan du købe professionelle metalskabe online til stærke, konkurrencedygtige priser. Vi har et omfattende udvalg af robuste modeller i forskellige størrelser, farver, designs og prisklasser. Alle varer kan bestilles direkte fra vore leverandørers webshop, og nogle af dem sender fragtfrit. Klik på et af produkterne her på siden og søg i vore samarbejdspartneres store sortiment af metalskabe og kabinetter i metal og vælg det skab, som passer dig bedst.

Anvendelsesmuligheder

Et metalskab er en både prisvenlig og robust opbevaringsløsning, som kan anvendes til mange forskellige formål. Brug det som industriskab eller arkivskab, eller skab kreativ indretning ved at kombinere metalskabe med reoler og skabe af træ. Til særligt følsomme genstande, bør du altid vælge et metalskab. Et metalskab kan eksempelvis bruges til opbevaring og beskyttelse af personlige værnemidler og kemikalier, til stærke rengøringsmidler eller til medicin. Metalskabe er også velegnede til værkstedsskabe, hvor de yder en robust og vandafvisende beskyttelse af værktøj, tekstiler og mindre maskiner. Endelig kan metalskabe bruges som en rengøringsvenlig, slidstærk og billig opbevaringsløsning i garderoben, omklædningsrummet eller personalerummet.

Bedøm denne artikel
(675 bedømmelser)

Metalskab med lås

For ekstra høj sikkerhed kan du vælge et aflåseligt metalskab. Denne løsning er anbefalelsesværdig, såfremt dit metalskab skal bruges til opbevaring af sundhedsskadelige, brandfarlige eller kostbare genstande såsom medicin og kemikalier. Derudover kan et aflåseligt metalskab være at foretrække, såfremt det skal bruges til personlige ejendele, eksempelvis medarbejdernes skiftetøj, arbejdstøj eller overtøj. Vore samarbejdspartnere har et stort udvalg af metalskabe med eller uden lås. Alle skabe er i høj kvalitet og meget modstandsdygtige overfor dagligt brug.

Opbevaring til værksted, industri og vådrum

Mangler du opbevaringsplads i et rum med særlige belastninger, eksempelvis et vådrum eller et værksted med meget støv, så kan et metalskab være den helt rigtige løsning. Et metalskab er vandafvisende og meget nemt at rengøre. Derudover kan det, i modsætning til eksempelvis træ, modstå både høj luftfugtighed og høje temperaturer uden at tage skade. Til værksteder, industri og lagerbygninger kan det derfor være fordelagtigt at vælge metalskabe som opbevaringsløsning.

Høj kvalitet og lave priser

Her sætter vi en ære i at tilbyde kvalitetsprodukter til gode priser. Det betyder, at du altid finder gode tilbud på førsteklasses produkter, når du besøger os. Vi dækker alle virksomhedstyper og løser både store og små opgaver indenfor indretning og udstyr til erhverv. Alle de viste metalskabe er af gode mærker, som tager udgangspunkt i gennemtænkte designs og nøje udvalgte materialer. Sortimenterne bliver løbende fornyet og udvidet, så hold godt øje med os hvis du vil have fingre i de bedste tilbud.

Få mere at vide

Har du spørgsmål til metalskabe eller andre produkter, kan du med fordel klikke dig videre til en af vore samarbejdspartnere der står til rådighed med information og vejledning via deres telefoniske kundeservice og smarte live chat. Deres medarbejdere har alle brancheerfaring og kan rådgive dig med hensyn til, hvilket metalskab du bør vælge. Kontakt dem allerede i dag og hør meget mere om, hvad de kan tilbyde.