4.png

Kontormøbler

Billige kontormøbler online

Leder du efter kvalitetsrigtige kontormøbler til en god pris? Her finder du et stort og velassorteret sortiment af kontormøbler til stærke, konkurrencedygtige priser. Vi har alt fra kontorstole og skriveborde til praktiske bogreoler og rummelige skabe. Alle varer er af gode, robuste materialer og i et lækkert design, som passer til den moderne virksomhed. Klik på de enkelte varer for at gå til produktdetaljer, mål og pris. Alle kontormøbler kan bestilles online hos vore samarbejdspartnere som sender dem hurtigt og (for visse leverandørers vedkommende) fragtfrit til jeres arbejdsplads.

Komfort og stil

Skal I flytte i nye lokaler, eller skal de eksisterende kontorer piftes op med bedre møbler? Online finder du kontormøbler til ethvert formål, uanset virksomhedens størrelse og branche. Alle produkter er fra gode mærker, hvor funktionalitet, komfort og stil går op i en højere enhed. Kombinér vores kontormøbler efter smag og behov, og skab en flot og udtryksfuld indretning til daglig glæde for alle på arbejdspladsen.

Bedøm denne artikel
(682 bedømmelser)

Kontorborde

Optimér kontormiljøet med gode, ergonomiske borde, som giver en høj siddekomfort og forebygger arbejdsskader såsom rygproblemer og musearme. Vore samarbejdspartnere har et stort udvalg af arbejdsborde såsom computerborde, skriveborde, mødeborde og de populære hæve-sænkeborde. De tilbyder også praktiske rulleborde og stilfulde spiseborde til kantinen. For en fleksibel og pladsbesparende løsning kan vi anbefale deres mange flotte klapborde, som gør det nemt at skaffe ekstra arbejdsplads, når det er nødvendigt. Klik på et af produkterne her på siden, og se det store udvalg af arbejdsborde i forskellige størrelser, designs og prisklasser.

Kontorstole

Noget af det vigtigste, når der skal købes kontormøbler, er gode, ergonomiske stole som sikrer en sund arbejdsstilling dagen igennem. Særligt på arbejdspladser med meget siddestillende arbejde er det et must med kvalitetsstole, der kan justeres efter behov, og som yder tilstrækkelig støtte i ryggen. I vores sortiment af kontormøbler finder du mange forskellige stole i høj kvalitet. Vælg mellem skrivebordsstole, mødestole, kontorstole, barstole, spisestole og praktiske klapstole, der kan slås sammen efter brug.

Bogreoler

Skab orden og ryddelighed på arbejdspladsen med nye smarte kontormøbler. Vi viser et stort udvalg af flotte og rummelige bogreoler i træ eller stål. Reolerne er velegnede til opbevaring af alle former for bøger, ringbind, mapper og dokumenter, og skaber et på samme tid elegant og brugervenligt møblement. Se for eksempel de smukke bogreoler i valnød eller de rå og moderne hylder i børstet stål. Vælg mellem mange forskellige størrelser og designs og opnå præcis den løsning, som matcher jeres stil og behov.

Skabe og skuffemøbler

Med til et velindrettet kontor hører naturligvis også rummelige skabe og praktiske skuffemøbler, som kan holde styr på de mange genstande og remedier, der skal bruges i løbet af en arbejdsdag. Vore kontormøbler indbefatter en lang række flotte opbevaringsløsninger i lækre materialer, som forener høj slidstyrke og en elegant finish. Klik på produkterne her på siden og se eksempelvis de smarte arkivskabe, brandsikre skuffesektioner, robuste værdiskabe og praktiske nøgleskabe. Her finder du kontormøbler online til gode priser.