7.png

Knagerække

Stilfuld indretning

Indret elegant og praktisk med en flot knagerække. Vi er specialister i indretning af arbejdspladser og kan tilbyde et stort og spændende udvalg af møbler og inventar, som gør arbejdsmiljøet både flottere og mere funktionelt. I vores varekatalog kan du finde inspiration til moderne, fleksibel og brugervenlig indretning af virksomheden, såsom en elegant knagerække, der på en smart og pladsbesparende måde holder orden på overtøj, skiftetøj, uniformer eller nøgler.

Byd besøgende velkommen

Byd gæster, potentielle kunder og samarbejdspartnere velkommen med en hyggelig og indbydende garderobe. Her på siden finder du mange flotte produkter til indretning af entre, indgangsparti og foyer. Sæt en stilfuld knagerække op på væggen, så virksomhedens besøgende har et sted at hænge overtøjet. En knagerække er en lille, prisvenlig investering og dog en afgørende detalje, hvis besøgende skal føle sig velkomne.

Bedøm denne artikel
(703 bedømmelser)

Hold styr på overtøjet

Slip for overtøj, paraplyer og tasker, som ligger og flyder rundt omkring på arbejdspladsen. Med en robust og elegant knagerække er det nemt at holde orden på medarbejderes og kunders overtøj. Sæt en knagerække op i omklædningsrummet, garderoben, personalerummet, ved hovedindgangen, eller hvor som helst der er brug for en nem og praktisk opbevaringsplads. Med en knagerække opnås en pladsbesparende og stilfuld løsning, som kan anvendes efter behov.

Anvendelsesmuligheder

En knagerække er en billig og alsidig løsning, som kan anvendes til mange forskellige formål. Brug den til overtøj, skiftetøj eller arbejdstøj såsom kedeldragter, kitler og uniformer. En knagerække kan også bruges til en smart og synlig opbevaring af nøgler til fælles brug. Endelig kan en knagerække bruges til praktisk ophængning af remedier, som skal være lige ved hånden såsom bomuldsvat, arbejdshandsker, håndsprit, fælles computertasker og lignende. Sidst men ikke mindst kan en knagerække være et hyggeligt og praktisk indslag i køkkenet, hvor den kan bruges til at hænge kaffekopper og tekopper op, så de altid er nemme at få fat i.

Gode råd

Sæt dit personlige præg på den nye knagerække og gør den endnu mere funktionel. Der kan eksempelvis hænges bøjler på nogle af knagerne, så jakker og frakker kan hænge pænt. Der kan også sættes navneskilte eller andre mærkninger op, så der opnås orden og system. Dette kan være en fordelagtig løsning i større virksomheder med mange ansatte og besøgende, eller i tilfælde hvor flere personer deles om det samme tøj. En knagerække kan eksempelvis markeres med tøjstørrelser, afdelingsnumre eller andre relevante betegnelser, som gør det nemt for alle at finde det, de skal bruge.

Knagerække online

Køb en knagerække online og få et kvalitetsprodukt til en attraktiv pris. Alle varer kan nemt og hurtigt bestilles online og sendes fragtfrit, uanset ordrens størrelse. Klik på de enkelte produkter for uddybende information, mål og priser, eller kontakt os for personlig betjening. Vore samarbejdspartnere sætter en ære i at skabe glade, tilfredse kunder, og leverer altid den aftalte vare til den aftale pris. Dermed opnår du en pålidelig og ansvarlig leverandør, når du handler med dem. Læg den ønskede vare i indkøbskurven allerede i dag og glæd dig til at modtage din nye, flotte knagerække.