4.png

Klapstole

Ekstra siddepladser i en fart

Har I brug for ekstra siddepladser til mødet, konferencen eller spisningen? Så er løsningen nogle flotte klapstole. Vore leverandørers klapstole er specielt udviklet til brug på arbejdspladsen, hvilket afspejles i både design, materialer og siddekomfort. Brug klapstole i kantinen, foredragssalen eller konferencelokalet og opnå en løsning, som er både fleksibel, stilfuld og komfortabel. I menuen til venstre kan du klikke dig gennem vores store, velassorterede udvalg og vælge netop de klapstole, som bedst matcher jeres behov og ønsker.

Fleksible indretningsløsninger

I en travl og moderne virksomhed med mange aktiviteter, er der brug for en fleksibel indretning, som kan tilpasses efter behov. Til dette formål er klapstole en både elegant og funktionel løsning. Klapstole kan opbevares på minimal plads, eksempelvis i et depot, lagerrum eller i en kælder. Til særlige arrangementer såsom stormøder, foredrag, konferencer, fester og temadage kan der nemt opstilles klapstole efter behov og dermed skabes et rum tilpasset begivenheden og antallet af deltagere.

Bedøm denne artikel
(645 bedømmelser)

Sid godt i en klapstol

Klapstole fås i mange forskellige prisklasser og kvaliteter. Måske har du dårlige erfaringer med klapstole, som vipper, vælter, er besværlige at folde ud, eller som bare er dårlige at sidde på. Vore samarbejdspartnere har nøje gennemsøgt markedet og udvalgt en række kvalitetsprodukter, som lever op til de strengeste krav om ergonomi, stil og holdbarhed. Det betyder, at du opnår en siddekomfort, som til fulde modsvarer komforten i en traditionel stol. Med klapstole undgår du irritationsmomenter og dårlig komfort. Alle vore samarbejdspartneres stole er designet af gode materialer og er specifikt udviklet til brug på arbejdspladsen.

Klapstole i træ, plast eller metal

Klapstole gør indretningen til en leg. Vælg mellem flotte, tidløse klapstole i forskellige træsorter, prisvenlige klapstole i robust plast eller moderne klapstole i råt og stilfuldt metal. Alt efter smag og behag kan du få klapstole med eller uden polstring, armlæn og særlig rygstøtte. Alle vores klapstole er nemme at slå sammen for en mobil og pladsbesparende løsning. Til nogle af vores klapstole er det desuden muligt at tilvælge særlige beslag, som gør det muligt at samle stolene i flotte, lige rækker.

Klapstole online

Køb klapstole online og spar mange penge på kontormøbler i høj kvalitet. Klik på et af produkterne her på siden og gå til vore leverandørers webshop. Her finder du et bredt sortiment af interiør og indretningsløsninger til værksteder, kontorer, offentlige institutioner, kantiner og konferencerum. De fører udelukkende produkter fra anerkendte producenter, som er kendt for at skabe godt håndværk og gennemførte designs. Dermed er du sikret et produkt, som opfylder selv de strengeste krav til god komfort og lang levetid.

Personlig rådgivning

Kontakt vore samarbejdspartnere direkte og hør meget mere om, hvordan du bestiller klapstole online. Ring til deres kundeservice eller benyt den smarte live chat (hvis de har en), hvor dygtige og venlige medarbejdere sidder klar til at besvare dine spørgsmål. Har du særlige forespørgsler, vil de gøre deres yderste for at imødekomme disse. Vi håber, at du finder netop de klapstole, du søger og ser frem til at betjene dig.