13.png

Klapbord

Spar kostbar gulvplads

Et klapbord giver fleksibilitet på arbejdspladsen. Med et klapbord er det nemt at indrette efter skiftende behov. Slå det op, når der er brug for ekstra arbejdsborde og spar plads efter endt brug. Et klapbord kan hurtigt foldes og stables, hvorved det optager et minimum af plads. Vore samarbejdspartnere er eksperter i indretningsløsninger til erhvervslivet, og de tilbyder et stort udvalg af kvalitetsprodukter, som kan bestilles direkte blot ved at klikke på produkterne her fra siden. Klik på et produkt og bestil et førsteklasses klapbord til en stærk, konkurrencedygtig pris.

Større fleksibilitet

Med arbejdsfunktioner, projekter og aktiviteter som konstant er i udvikling, kan det være en udfordring at skabe en optimal indretning af arbejdspladsen. Dette gælder især i mindre virksomheder med begrænset plads. En god og funktionel løsning er et klapbord, som kan tages frem efter behov. Med et robust klapbord er mulighederne for at skalere mængden af bordplads ikke længere et problem. På et splitsekund kan mængden af arbejdsplads øges, og efter endt brug kan det ekstra klapbord nemt og hurtigt foldes sammen og stilles væk.

Bedøm denne artikel
(689 bedømmelser)

Klapbord i høj kvalitet

Køb dit klapbord og få et produkt, som lever op til de strengeste krav om flot design, høj funktionalitet og sund ergonomi. Alle vores produkter er i høj kvalitet og underlagt samme strenge krav til gode materialer, lang levetid og stabilitet, uanset om det er et klapbord eller et fast bord. Det betyder, at et klapbord sagtens kan anvendes til arbejdsbrug, uden risiko for at det vipper, vælter eller skaber dårlige arbejdsstillinger.

Møbler til erhvervslivet

Optimér arbejdsmiljøet med møbler og inventar fra vore professionelle leverandører. De er totalleverandører indenfor indretningsløsninger til erhvervslivet og har markedets bedste udvalg af arbejdsborde og arbejdsstole. Med et klapbord fra en af vore leverandører af kontormøbler opnås maksimal fleksibilitet og mobilitet, uden at der gås på kompromis med kvalitet, sikkerhed og funktionalitet.

Anvendelsesmuligheder

Skab fleksibilitet på arbejdspladsen med et klapbord. Vore samarbejdspartneres møbler kan anvendes til mange forskellige formål. Benyt et klapbord til det travle kontormiljø, det trendy møderum, det mobile værksted eller det livlige fællesområde. Et klapbord har en høj stabilitet og kan derfor uden problemer anvendes både på kontoret, i kantinen, i foyeren og på større fællesområder. Kort sagt alle steder hvor der er brug for et solidt ekstrabord til arbejdet.

Klapbord i mange designs

Glæd dig over kvalitetsmøbler, som øger arbejdsglæden hver eneste dag. Med et klapbord opnår du en professionel løsning af førsteklasses standard. Vi samarbejder udelukkende med leverandører af produkter fra innovative og erfarne producenter, som er kendte for deres solide håndværk, gennemtænkte designs og nøje udvalgte materialer. I deres sortiment finder du møbler i mange forskellige designs og materialer. Se for eksempel deres smarte klapbord med hjul, det praktiske rektangulære klapbord eller det flotte og moderne ellipseformede klapbord. Vælg mellem træ, plastik og metal og forskellige robuste bordben af eksempelvis poleret aluminium eller metal.