7.png

Hængemappeskab

Hængemappeskab med fragtfri levering

Opnå enkel og effektiv opbevaring af virksomhedens vigtige dokumenter med et hængemappeskab. Vi viser et stort udvalg af inventar til arkiv og kontor til stærke, konkurrencedygtige priser. Køb dit hængemappeskab online og få et kvalitetsprodukt med mange flotte og praktiske detaljer. Alle varer kan bestilles ved at gå til vore samarbejdspartneres hjemmeside direkte her fra siden. Nogle af dem tilbyder fragtfri levering, alle tilbyder professionel rådgivning og god service. Klik dig videre fra produkterne her på siden og bestil et flot og praktisk hængemappeskab til arbejdspladsen.

Overblik over vigtige dokumenter

Et traditionelt hængemappeskab er stadig de fleste virksomheders foretrukne metode til opbevaring af vigtige papirer og dokumenter. Med et hængemappeskab er det nemt at opnå overblik over eksempelvis bilag, fakturaer, kontrakter, samarbejdsaftaler, regninger, kvitteringer og forsikringspapirer. Dokumenterne kan eksempelvis sorteres alfabetisk, efter dato eller efter emne. Der er mange anvendelsesmuligheder, og I kan løbende tilpasse systemet efter ønske og behov.

Bedøm denne artikel
(663 bedømmelser)

Tyverisikret hængemappeskab

Køb et hængemappeskab og få et moderne og stilfuldt møbel, som glider naturligt ind i det eksisterende kontormiljø. De mange gennemtænkte detaljer gør vore leverandørers hængemappeskab til en fleksibel og praktisk løsning, som sætter system i tingene på enkel og elegant vis. For ekstra høj sikkerhed kan der vælges et hængemappeskab med mulighed for aflåsning. Denne løsning er særligt velegnet til fortrolige papirer eller dokumenter, som kan repræsentere en værdi for andre end virksomheden. Med et aflåst hængemappeskab opnås effektiv tyverisikring både i og udenfor arbejdstiden.

Hængemappeskab i træ eller metal

Er du træt af papirer, som ligger og flyder, og vigtige dokumenter som ikke er til at finde, når de skal bruges? Løsningen er et hængemappeskab. Med et hængemappeskab kan alle papirer samles ét sted, så de altid er ved hånden, og så risikoen for uerstattelige tab reduceres markant. Vi tilbyder modeller i mange forskellige størrelser, designs og materialer. Vælg mellem et robust hængemappeskab i metal eller et elegant hængemappeskab i træ. Vi forhandler både enkelt- og dobbeltskabe med 2, 3 eller 4 skuffer. For en eksklusiv totalløsning kan vi tilbyde et professionelt hængemappeskab med både skuffesikring, centrallås og vippeplader.

Stort udvalg

Bestil et hængemappeskab og vælg fra et omfattende sortiment af smukke og kvalitetsrigtige produkter. Vore samarbejdspartnere fører alt fra prisvenlige standardmodeller til eksklusive skabe, som i både farver og designs udstråler stil og elegance. Brug standardmodellerne i depotrummet og de stilfulde modeller som et nærarkiv i kontormiljøet, hvor der ønskes en løsning, som forener funktionalitet og æstetik. Uanset behov og budget har vore samarbejdspartnere det helt rigtige hængemappeskab til prisen.

Professionel rådgivning

Er du i tvivl om, hvilket hængemappeskab du bør vælge, er du altid meget velkommen til at kontakte vore samarbejdspartnere, så vil deres dygtige og erfarne medarbejdere stå til rådighed med personlig vejledning og uddybende produktinformation. Ring til deres telefoniske kundeservice eller benyt deres smarte live chat, hvor der sidder kompetente folk klar til at hjælpe dig. Kontakt dem allerede i dag og glæd dig til at modtage dit nye hængemappeskab.