4.png

Garderobeskabe

Garderobeskabe til ethvert behov

Et garderobeskab giver alsidige anvendelsesmuligheder. Nogle medarbejdere har brug for at hænge vådt arbejdstøj til tørre, mens andre ønsker et sted, hvor de kan opbevare varmt overtøj og skiftetøj natten over. Behovene kan variere meget fra virksomhed til virksomhed. Derfor tilbyder vi et bredt sortiment af garderobeskabe i varierende størrelser, materialer og designs. Vi har både garderobeskabe til den lille arbejdsplads med begrænset plads og til den store virksomhed med mange ansatte og et stort opbevaringsbehov. Fælles for vores garderobeskabe er den høje kvalitet, det gennemtænkte design og de robuste materialer.

Kontormøbler online

Køb garderobeskabe online og få kvalitetsprodukter til stærke, konkurrencedygtige priser. Vi har et stort udvalg af kontormøbler, udstyr, værkstedsinventar og anden indretning, som gør din arbejdsplads bedre. Hos os kan du gøre en god handel på alt fra konferencemøbler og garderobeskabe til lagerreoler og arbejdsmaskiner til industrivirksomheden. Alle varer kan bestilles direkte her fra siden og sendes med fragtfri levering.

Bedøm denne artikel
(681 bedømmelser)

Nedsæt risikoen for tyveri

Er du træt af tøj, der ligger og flyder på arbejdspladsen, ting der forsvinder og våde jakker, som hænger og drypper på gulvet? Med de flotte og rummelige garderobeskabe du kan købe online er det nemt at holde orden på arbejdspladsen. Giv hver medarbejder et aflåst garderobeskab, så alle har et praktisk og tyverisikret rum til personlige ejendele, skiftetøj og overtøj. Dermed kan risikoen for tyveri nedsættes markant, samtidig med at der opnås mere orden og ryddelighed på arbejdspladsen. De ansatte vil sætte pris på at få deres eget personlige sted, hvor de kan opbevare deres ejendele, også efter endt arbejdsdag.

Praktisk opbevaringsplads

På mange arbejdspladser anvendes forskelligt skiftetøj og arbejdstøj i løbet af dagen. Det kan være kitler, uniformer, kedeldragter eller overtøj til udendørs arbejde. Med et garderobeskab fra en af vore samarbejdspartnere er det nemt at holde styr på medarbejdernes beklædningsdele. Et garderobeskab kan fungere som opbevaringsplads for medarbejdernes eget tøj i løbet af arbejdsdagen og desuden tilbyde et sikkert sted til personlige ejendele såsom nøgler, telefon og pengepung. Derudover kan der opbevares forskelligt fodtøj og rent skiftetøj, så medarbejderne altid er hensigtsmæssigt klædt på, og så tøjet ikke byttes rundt og bliver væk, når der skal ryddes op.

Til personalerummet eller omklædningsrummet

Uanset virksomhedens art kan I have stor glæde af nye, flotte garderobeskabe med god opbevaringsplads. Brug dem i personalerummet, baderummet, garderoben, omklædningsrummet eller hvor som helst, der er plads og behov. Vi har garderobeskabe i mange forskellige stilarter og materialer, hvad enten I ønsker et vandafvisende garderobeskab til vådrummet eller et stilfuldt garderobeskab til kontormiljøet.

Hylder, bøjlestang eller skuffer

Også hvad angår det indvendige af vores garderobeskabe, er der rig mulighed for at vælge en individuel løsning. Vælg mellem et garderobeskab med hylder, bøjlestang, skuffer eller en kombination af alle tre. Vælg mellem høje og smalle garderobeskabe, der kan stå side om side eller brede og lave garderobeskabe, der kan stables. Kig indenfor i webshoppen her på siden og find dit favorit garderobeskab.