16.png

Fodstøtte

Fodstøtte online

Skån lænd og ryg med en ergonomisk fodstøtte til kontoret. Vore samarbejdspartnere her på siden er specialister i møbler, inventar og indretningsløsninger til erhvervslivet, og vi har et stort udvalg af kvalitetsprodukter, som kan bestilles direkte her fra siden. Med en fodstøtte opnår du en professionel løsning med tydelig virkning. Alle vores produkter er udviklet med udgangspunkt i den nyeste viden om anatomi og arbejdsstillinger og er specielt designet til brug på arbejdspladsen. Vælg din nye fodstøtte i menuen til venstre og læg den i kurven, så sender vi kvit og frit.

Undgå rygproblemer

Klager dine medarbejdere somme sider over, at de får ondt i ryggen af at sidde ved deres computer og arbejde? Så er det tid til at kigge arbejdsstillingen efter. En fodstøtte er særligt god til folk med rygproblemer, men er også fordelagtig i forbindelse med smerter i knæ, haleben og hofter samt sovende fornemmelser i fødder og ben. Med en fodstøtte opnås en sund arbejdsstilling, hvor ben og ryg bedre kan slappe af under arbejdet. Derudover giver en fodstøtte mulighed for at skifte stilling i løbet af dagen, hvilket er en af de bedste måder at forebygge følgevirkningerne af stillesiddende kontorarbejde.

Bedøm denne artikel
(700 bedømmelser)

Fodstøtte til kontoret

Køb din nye fodstøtte hos en af vore samarbejdspartnere og vælg mellem et stort udvalg af robuste og elegante varianter. De fører modeller i mange forskellige størrelser, udformninger og prisklasser. Vælg for eksempel en fodstøtte med justerbar plade, en fodstøtte med ekstra stort underlag til store skostørrelser eller den moderne fodstøtte ”Turn”, som gør det muligt at vippe med fødderne under arbejdet og dermed opnå bedre blodcirkulation i benene. I deres sortiment finder du modeller til ethvert behov, og de har helt sikkert også den rette fodstøtte til jer.

Ergonomisk arbejdsstilling

En fodstøtte kan have stor effekt på, hvordan man sidder i sin kontorstol. Den sørger for en sundere arbejdsstilling, hvor spændinger i kroppen effektivt mindskes, idet musklerne får mulighed for at slappe bedre af. En fodstøtte kan indstilles og vinkles, så man sidder behageligt og ergonomisk korrekt. Dermed opnås en markant bedre siddestilling, hvor hovedpine, nakkespændinger og rygproblemer effektivt forebygges og i mange tilfælde helt undgås. En fodstøtte er således et simpelt middel til at forbedre ergonomien i det daglige kontorarbejde.

Færre sygedage

Vent ikke til skaden er sket, og dine bedste medarbejdere må gå hjem med ondt i ryggen. Skab et bedre arbejdsmiljø allerede i dag og få glade ansatte med færre sygedage. Her finder du alt, hvad du skal bruge for at forbedre indretningen på arbejdspladsen. Klik på et af produkterne vist her på siden og du kommer direkte til en af de førende leverandører af kontormøbler. Ved at trykke på de enkelte varer kan du se produktspecifikationer og priser. Alle varer kan bestilles direkte fra deres side, hvorefter (udvalgte leverandører) sender fragtfrit til dig (dette skal du orientere dig om på den enkelte leverandørs hjemmeside.).

Kundeservice

Har du spørgsmål omkring vores produkter, eller hvordan du opnår korrekt indstilling af din fodstøtte, er du velkommen til at kontakte vore leverandørers kundeservice for information og vejledning. Du kan også benytte deres live chat hvis de har sådan en, hvor dygtige og venlige medarbejdere sidder parat til at hjælpe dig. Ring, skriv eller bestil allerede i dag og glæd dig til at modtage din nye fodstøtte.