Skab høj hygiejne og nem affaldshåndtering med et praktisk affaldsstativ på hjul. Internettet er din nye totalleverandør af kontormøbler og produkter designet til brug på arbejdspladsen. I vores omfattende sortiment finder du et stort udvalg af affaldsbeholdere og skraldespande i forskellige designs og størrelser, heriblandt det populære affaldsstativ på hjul, som med sit enkle og brugervenlige design er velegnet til virksomheder og kantiner i alle størrelser.

Optimér arbejdsforholdene og få gladere medarbejdere, med en stødabsorberende aflastningsmåtte fra de førende leverandører af kontormøbler på nettet.En aflastningsmåtte medvirker til at forebygge skader og overbelastninger på arbejdspladsen, da den har en effektivt stødabsorberende virkning, som aflaster kroppen og skåner knogler og led. Produktet kan med fordel anvendes på arbejdspladser, hvor der er meget stillestående arbejde, for eksempel butikker, værksteder, kontorer og kantiner.

Mangler du det helt rigtige arbejdsbord til virksomheden? Hos de førende leverandører af kontormøbler på nettet finder du alt indenfor moderne kontormøbler i høj kvalitet af solide og smukke materialer. I vores omfattende sortiment kan du købe indretningsløsninger til alle arbejdspladser fra butikker og kontorer til værksteder og industri. Klik i menuen til venstre og find det helt rigtige arbejdsbord til en god pris eller kontakt os for yderligere information og personlig rådgivning.

En god arbejdsbænk giver dine medarbejdere optimale arbejdsbetingelser. Her har vi specialisteret os i at vise indretningsløsninger til erhverv og tilbyder et omfattende sortiment til både værksteder, kontorer, offentlige arbejdspladser og industri. Vi tilbyder arbejdsbænke i mange forskellige størrelser, designs og prisklasser, så her er noget til ethvert behov. Læs mere her på siden eller klik allerede nu på menuen til venstre for at finde den helt rigtige arbejdsbænk til en attraktiv pris.

Vi har fundet en række totalleverandører af møbler og inventar til arbejdspladsen. I vores varekatalog finder du arbejdsstole i alle afskygninger fra kontorstole og mødestole til spisestole, skrivebordsstole og barstole. Vi forhandler også de populære Q4 stole og de elegante Hello! stole. For en pladsbesparende løsning kan vi tilbyde et stort udvalg af klapstole og stabelstole. Dermed er det nemt at skaffe ekstra siddepladser, når virksomheden skal holde store møder, konferencer eller fester. Fælles for vores arbejdsstole er den høje kvalitet og det gennemtænkte design, som sikrer høj komfort og en lang levetid.

Et arkivskab kan anvendes til opbevaring af alle former for dokumenter, plakater, tegninger, skitser, mødereferater, kalker, kontrakter, regninger, fakturaer og så videre. Kort sagt alle papirer, som ønskes opbevaret på en sikker og ordentlig måde i virksomheden. Vælg mellem arkivskabe i forskellige bredder og højder, med to, tre eller fire skuffer og i klassiske, elegante farver såsom hvid, sort og stål. Vores produktsortiment omfatter både arkivskabe med hængemapper, arkivskabe med skuffer og arkivskabe med fløjdøre.

Hvem siger, at man ikke kan blande forretning og fornøjelse? Hos de store leverandører af kontormøbler på nettet er det ofte en mærkesag, at du skal føle dig godt tilpas på din arbejdsplads. Derfor har vi sammensat et bredt udvalg af kontormøbler og inventar med høj komfort og i god kvalitet. I vores produktsortiment finder du blandt andet en velassorteret række barstole og barborde, som sætter prikken over i’et på enhver arbejdsplads. Klik i menuen til venstre og find dit favorit barbord med tilhørende stole. Det vil med garanti vække begejstring blandt medarbejderne.

Forskøn arbejdspladsen med smukke barstole i stilrent design. Vore samarbejdspartnere har et stort udvalg af moderne barstole i høj kvalitet. Vælg mellem flere forskellige størrelser, farver og prisklasser, og sæt dit personlige præg på indretningen. Flere af vores modeller er justerbare, så du selv kan bestemme højden på dine barstole. Det giver en fleksibel og ergonomisk løsning, så stolene kan bruges både ved baren, i kantinen, ved computeren og i mødelokalet. Med barstole fra de store leverandører på nettet er det kun fantasien, der sætter grænser.

Køb et brandskab og få brandsikker beskyttelse af virksomhedens værdigenstande, vigtige dokumenter, uerstattelige papirer og fortrolige oplysninger. Et professionelt brandskab yder effektiv brandsikring, så tab i tilfælde af brand reduceres mest muligt. Brug brandskabet til opbevaring af vitale dokumenter og sov trygt om natten, velvidende at du har beskyttet virksomhedens værdier optimalt. Klik i menuen til venstre og find et solidt brandskab til en attraktiv pris i vores store varekatalog.

Et brochurestativ præsenterer dit budskab på en tjekket og effektiv måde. Optimér kommunikationen med både eksisterende og potentielle kunder ved at opstille et brochurestativ med virksomhedens flyers, kataloger, postkort og reklamebrochurer. Her kan du finde dit dit brochurestativ online og spare mange penge på et kvalitetsprodukt, der med stor sandsynlighed vil tjene sig selv ind i kraft af øget opmærksomhed på virksomhedens produkter og ydelser. Klik i menuen til venstre og bestil et brochurestativ til en attraktiv pris hos en af vore totalleverandører af møbler og inventar til erhvervslivet.