5.png

Elefantfod

Optimer effektivitet og sikkerhed

Få nem og sikker adgang til varer og redskaber, som er placeret på hylder i højden med en praktisk elefantfod. Med en professionel elefantfod opnås en bedre arbejdsstilling, og risikoen for fald reduceres markant. En elefantfod kan også bruges som skammel og giver således to smarte arbejdsværktøjer i ét. Optimér sikkerhed og arbejdseffektivitet på virksomheden med en robust elefantfod. Bestil og betal direkte her på hjemmesiden, så sender vi fragtfrit, hurtigt og sikkert.

Undgå arbejdsulykker

Med en elefantfod kan arbejdstempoet øges, uden at det går ud over sikkerheden. En elefantfod er en rund skammel med hjul, som automatisk låses, når man træder op på den. Dermed undgås arbejdsulykker, hvor ustabile stole og taburetter nemt kan vælte under medarbejderne. En elefantfod giver et godt, robust underlag, som gør det både trygt og behageligt at arbejde. Oversiden er præget af et slidsikkert mønster, som yderligere forbedrer sikkerheden.

Bedøm denne artikel
(706 bedømmelser)

Derfor mangler I en elefantfod

Der er mange fordele ved at anvende en elefantfod på arbejdspladsen. Den er et diskret og prisvenligt redskab med alsidige anvendelsesmuligheder. Brug den på værkstedet, i depotrummet, butikken, lagerbygningen eller kontoret og opnå sunde arbejdsstillinger, høj sikkerhed og øget effektivitet. En elefantfod giver en stabil flade at stå på, den er let at flytte og gør det nemt at håndtere varer i udfordrende arbejdshøjder, så skæve og uhensigtsmæssige løft undgås. Køb din elefantfod og vælg mellem flere forskellige højder og materialer.

Anvendelsesmuligheder

En elefantfod kan bruges til at stå på, når der skal håndteres varer, som er højt placeret, hvad enten de skal stilles op, tages ned eller sorteres. Derudover kan en elefantfod bruges til at sidde på, når de nederste hylder skal rengøres eller fyldes op med varer. En elefantfod er således et uundværligt redskab i lagre, butikker, depoter og alle rum, der anvendes til opbevaring. Takket være de monterede hjul er en elefantfod nem at flytte omkring, så den kan bruges netop der, hvor der er behov.

Bedre arbejdsstilling

Fysisk arbejde er hårdt for kroppen, og mange løft eller hugsiddende stillinger øger risikoen for arbejdsskader og sygemeldinger på grund af smerter i bevægeapparatet. Giv dine medarbejdere de bedst mulige arbejdsbetingelser og nedsæt aktivt sygefraværet, enkelt og billigt. En elefantfod er en investering i medarbejdernes trivsel og sundhed. Det er en lille investering med en stor effekt, som allerede fra dag ét vil øge både arbejdsglæde og produktivitet. Med en elefantfod kan man undgå længerevarende knæliggende eller hugsiddende stillinger samt høje og akavede løft over skulderhøjde. Dermed opnås markant bedre arbejdsstillinger dagen igennem.

Gode råd

Få størst mulig glæde af jeres nye elefantfod ved at følge disse enkle råd: Sørg for at jeres elefantfod har den korrekte højde i forhold til de medarbejdere, der skal bruge den. Undgå håndtering af meget tunge varer. Placér elefantfoden på et plant og stabilt underlag og undgå længerevarende stående arbejde på den. Læs brugsanvisningen før brug og vedligehold jeres elefantfod efter anvisningerne. Med disse enkle retningslinjer opnår I god og sikker brug, og jeres elefantfod vil inden længe blive virksomhedens nye bedste ven.