8.png

Dataskab

Brandsikker opbevaring af data

Opbevar dine digitale data, eksterne backups, USB drev og andre værdifulde medier i et brandsikkert dataskab. Vi har et stort udvalg af robuste, sikkerhedsgodkendte skabe, som sikrer virksomhedens værdigenstande mod brand. Vent ikke til skaden er sket, men køb et godt, solidt dataskab allerede i dag. Klik i menuen til venstre og se vores omfattende sortiment. Vi leverer fragtfrit, sikkert og hurtigt.

Beskyttelse af elektroniske medier

De fleste virksomhedsejere er opmærksomme på at beskytte firmaet mod tyveri, men rigtig mange glemmer at medtænke risikoen for brand. En brand kan opstå på mange forskellige måder og på alle tider af døgnet, og den kan på et øjeblik forårsage uoprettelige skader. En god lås og et pengeskab er således ikke tilstrækkeligt, hvis du vil sikre virksomheden mod uoprettelige tab. For optimal beskyttelse hele døgnet bør virksomheden investere i et brandsikkert dataskab, som beskytter vigtige og uerstattelige værdier mod ildebrand.

Bedøm denne artikel
(725 bedømmelser)

Sådan virker et dataskab

Et brandskab yder en god beskyttelse mod ildebrand, men er der tale om elektroniske værdier, er det nødvendigt med et dataskab, som er specifikt designet til opbevaring af data. Det skyldes, at brandskabe kun holder flammer ude, men ikke er bygget til at modstå den kraftige varmepåvirkning. Genstandene i skabet bliver således udsat for ekstremt høje temperaturer, som kan virke ødelæggende på elektronisk indhold. Et dataskab, derimod, er særligt udviklet til opbevaring af elektroniske medier og kan effektivt modstå varmepåvirkningen fra brand.

Modvirker høj varme og fugt

For sikker opbevaring af elektroniske data er det vigtigt, at temperaturen ikke bliver for høj. Et professionel dataskab er modstandsdygtigt overfor brand og typisk testet helt op til 927 grader C. Det betyder, at den indvendige temperatur i medieområdet forbliver under 36 grader C, hvilket er sikkert for opbevaring af datamedier. Samtidig modvirker et dataskab udvikling af damp og fugt, hvilket betyder, at luftfugtigheden aldrig overstiger 80 %. I et traditionelt brandskab kan der udvikles så meget fugt, at de elektroniske data bliver ødelagt, men det undgås effektivt med et dataskab.

Tryghed i dagligdagen

Som en ekstra sikkerhed er et professionelt og brandsikret dataskab eksplosionstestet. Det betyder, at skabet kan modstå ekstremt høje belastninger såsom tyveriforsøg med sprængstof og fald fra stor højde. Et dataskab yder således effektiv beskyttelse mod alle tænkelige skader, så dine elektroniske medier altid er godt sikret. Skab tryghed i hverdagen med et solidt og brandsikret dataskab.

Personlig rådgivning

Er du i tvivl om, hvilket dataskab du bør vælge til virksomheden, er du altid meget velkommen til at kontakte en af vore samarbejdspartnere her fra siden, så vil de stå til rådighed med kompetent rådgivning. De har stor erfaring med indretningsløsninger, tyverisikring og brandbeskyttelse på arbejdspladsen, og kan hjælpe dig med at finde den rette løsning til en god pris. Kontakt en af vore samarbejdspartnere allerede i dag og få professionel rådgivning om brandsikring med et solidt og gennemtestet dataskab.