2.png

CPU Holder

Velfungerende arbejdsmiljø

Med en CPU holder kan der opnås et ryddeligt og velfungerende arbejdsmiljø med fokus på system, plads og orden. Vi leverer praktiske, robuste og elegante cpu holdere til virksomheder i alle størrelser. Brug vores ophæng til computer i virksomheden, institutionen, på værkstedet eller i butikken og glæd dig over et flot resultat, som får hverdagen til at glide nemmere. Alle vores cpu holdere kan bestilles direkte her fra hjemmesiden, det er både nemt, hurtigt og billigt.

Lille investering, stor effekt

Et ophæng til din computer skaber orden på arbejdspladsen og letter rengøringen. Et computerophæng løfter din pc op fra gulvet og fastgør den under bordpladen for en diskret og praktisk opbevaring. Stadig flere arbejdspladser vælger at investere i cpu holdere, så deres medarbejderes arbejdsområder bliver mere funktionelle, ergonomisk korrekte og rengøringsvenlige. Et ophæng til computer er en lille investering med en stor effekt.

Bedøm denne artikel
(690 bedømmelser)

Ophæng til computer

En pc der står på skrivebordet optager unødigt meget arbejdsplads, mens en computer der er placeret på gulvet er meget udsat for støv og snavs. Løsningen er en cpu holder, som gør det muligt at montere computeren på et stativ under bordpladen. Det er også muligt at få en cpu holder til opsætning på væggen, hvilket er en fordelagtig løsning, såfremt man har arbejdsbordet placeret ud fra væggen, og der dermed ikke er tilstrækkeligt med plads ved siden af bordet. Her finder du ophæng til computer i mange forskellige varianter, så du kan vælge den løsning, som passer bedst til jeres virksomhed.

Fleksible løsninger

Ønsker du hverken din cpu holder på væggen eller under bordpladen, kan du vælge en løsning, hvor din PC sættes fast til bordbenet. Det er eksempelvis fordelagtigt, såfremt der sidder mange medarbejdere på samme kontor, da computerne kan samles parvis og dermed skabe mere benplads. Endelig kan du vælge en cpu holder med glideskinner og spænder, som gør det muligt at spænde computeren fast, så den står sikkert og samtidig nemt kan trækkes ud, når der skal gøres rent under bordet.

CPU holder online

Her har vi nøje gennemsøgt udbuddet af ophæng til computer og udvalgt de bedste løsninger. Derfor finder du udelukkende gode, solide kvalitetsprodukter her i vores samarbejdspartneres webbutik. Alle deres cpu holdere har et stilrent og minimalistisk design, som sikrer, at de glider nemt og diskret ind i den eksisterende kontorindretning.

Indretningsløsninger til erhverv

En række af de store aktører på markedet er totalleverandører af indretningsløsninger til erhvervslivet. I deres webshop finder du alt indenfor kontormøbler, opbevaring og værkstedsinventar. De løser større og mindre opgaver for virksomheder af enhver art og leverer altid den aftalte vare til den aftale pris. Køb cpu holder hos en af de førende leverandører indenfor kontormøbler og kontorindretning og få en pålidelig og kompetent leverandør med kvalitetsprodukter til stærke, konkurrencedygtige priser. Har du spørgsmål til deres produkter, eller er du i tvivl om, hvilket cpu holder du bør vælge, er du altid meget velkommen til at kontakte dem direkte, de gør deres yderste for at hjælpe dig og imødekomme eventuelle særlige forespørgsler.