13.png

Computerbord

Computerbord online

Køb computerbord online hos din totalleverandør af kontormøbler og indretningsløsninger til erhvervslivet. Her på siden kan du vælge mellem en lang række kvalitetsmøbler fra anerkendte producenter, specielt designet til brug på arbejdspladsen. Med et computerbord fra en af de store online aktører får du således en gennemtænkt løsning, hvor funktionalitet, æstetik og komfort går op i en højere enhed. Klik i menuen til venstre og bestil dit nye computerbord direkte fra vore samarbejdspartneres webshop; det er både nemt, hurtigt og billigt.

Det helt rigtige computerbord

Vælg det helt rigtige computerbord til virksomheden og få gladere medarbejdere. Her i webshoppen kan du vælge mellem en lang række borde, som er specielt udviklet til arbejdsbrug. Det betyder, at bordene er fremstillet af solide og hårdføre materialer, som kan tåle at blive brugt, og med en overfladebehandling som er nem at rengøre og er modstandsdygtig overfor ridser og slid. Vælg et klassisk computerbord i flotte træsorter eller et moderne computerbord i iøjnefaldende design. Vi har borde i mange forskellige størrelser, udformninger og prisklasser – alle i høj kvalitet og til gode priser.

Bedøm denne artikel
(696 bedømmelser)

Optimale arbejdsbetingelser

En god arbejdsstilling er noget af det allervigtigste, når det gælder forebyggelse af skader, øget effektivitet og større arbejdsglæde. Med et professionelt computerbord giver du dine medarbejdere de bedst mulige betingelser for at yde deres optimale arbejdsdagen igennem. Et godt computerbord og en arbejdsstol, som passer til, gør det muligt at justere arbejdsstillingen efter behov og dermed effektivt reducere følgevirkningerne af ensformigt og stillesiddende arbejde.

Færre sygedage

Lange arbejdsdage med stillestående eller stillesiddende arbejde øger risikoen for skader og smerter i bevægeapparatet. Nogle af de mest typiske problemer er smerter i ryggen, skuldrene, knæene eller håndleddene. Skader forårsaget af dårlige arbejdsstillinger medfører et stigende sygefravær og kan på sigt resultere i længerevarende sygdomsperioder. Et utidssvarende computerbord, som ikke tillader varierede arbejdsstillinger, kan således være den direkte årsag til flere sygedage på virksomheden.

Langtidsinvestering

Heldigvis er der meget, man som virksomhed kan gøre for at reducere sygefraværet. Et godt arbejdsmiljø med ergonomiske arbejdsmøbler, der tillader en sund arbejdsstilling, er et af de allermest effektive våben mod sygefravær. En investering i et godt computerbord og en god skrivestol er således en langtidsinvestering, som hurtigt kan tjene sig selv ind i form af lavere sygefravær og højere arbejdseffektivitet.

Stort udvalg

Mange af de store aktører tilbyder et stort udvalg af kontormøbler i høj kvalitet. Vælg mellem arbejdsborde i mange forskellige størrelser, designs og prisklasser. Se for eksempel vores mødeborde, barborde, værkstedsbænke, udendørs bænkeborde og flotte sortiment af justerbare skriveborde. Mangler du et nyt computerbord eller et andet arbejdsbord til virksomheden, kan du finde kvalitetsprodukter til stærke, konkurrencedygtige priser lige her. Mange af vore samarbejdspartnere leverer fragtfrit, uanset ordrens størrelse, og står altid til rådighed med information og vejledning i live chat kundesupport.