7.png

Brandskab

Brandsikker værdibeskyttelse

Køb et brandskab og få brandsikker beskyttelse af virksomhedens værdigenstande, vigtige dokumenter, uerstattelige papirer og fortrolige oplysninger. Et professionelt brandskab yder effektiv brandsikring, så tab i tilfælde af brand reduceres mest muligt. Brug brandskabet til opbevaring af vitale dokumenter og sov trygt om natten, velvidende at du har beskyttet virksomhedens værdier optimalt. Klik i menuen til venstre og find et solidt brandskab til en attraktiv pris i vores store varekatalog.

Beskyttelse i tilfælde af brand

Et pengeskab er ikke det samme som et brandskab. Mange virksomheder investerer i et pengeskab og lever i falsk tryghed om, at deres værdier nu er beskyttet. Men ikke alle pengeskabe yder beskyttelse i tilfælde af brand. Flammer og høj varmepåvirkning kan destruere indholdet i pengeskabet og forårsage store tab. Der er derfor stor fornuft i at investere i et brandskab fremfor et pengeskab, eller eventuelt at supplere det eksisterende pengeskab med et sikkerhedsgodkendt brandskab.

Bedøm denne artikel
(690 bedømmelser)

Forsikringskrav

Uanset virksomhedens størrelse og art vil der være en række uerstattelige dokumenter, som det kan være fatalt at miste. Det kan være kontrakter, fakturaer, samarbejdsaftaler med videre. Selvom virksomheden er effektivt tyverisikret, kan dokumenterne være tabt for altid, hvis der opstår brand. Et brandskab er derfor en nødvendighed, hvis du vil undgå store, uoprettelige tab i virksomheden. Nogle forsikringsselskaber stiller endda krav om, at værdigenstande opbevares i et brandskab, hvorfor der kan opstå vanskeligheder med at få eventuelle tab dækket, såfremt virksomheden ikke er i besiddelse af et forsikringsgodkendt brandskab.

Køb brandskab før det er for sent

Vent ikke til skaden er sket, men bestil et professionelt brandskab allerede i dag. Alle vores produkter er sikkerhedsgodkendt og lever op til gældende forskrifter. Dog bør du altid kontakte dit forsikringsselskab, inden du vælger brandskab, da der kan være særlige forhold, der skal tages hensyn til. Eksempelvis kan det være nødvendigt med et brandskab, som er særligt udviklet til opbevaring af elektroniske data.

Udvalg

Hos de store leverandører af kontormøbler og kontorindretning på nettet kan du vælge dit nye brandskab fra et stort og velassorteret udvalg af kvalitetsprodukter fra førende producenter på markedet. Vælg dit brandskab fra et sortiment med mange forskellige størrelser, farver, priser og sikkerhedsniveauer. Hvilket brandskab du bør vælge, afhænger af mange forskellige faktorer såsom krav til rummelighed, eventuelle regler fra forsikringsselskabet samt behov for særlige funktioner såsom ekstra tyverisikring. Er du i tvivl om, hvilket brandskab du bør vælge, kan du altid kontakte den enkelte leverandør for personlig betjening.

Brandskab online

Køb dit brandskab online og spar både tid og penge. Vi håber at du finder det du skal bruge hoe en af vore samarbejdspartnere her på siden, der alle er totalleverandører af kontormøbler og inventar til erhverv til stærke, konkurrencedygtige priser. Her på hjemmesiden kan du i ro og mag bladre gennem mange af deres produkter og se populære varer og aktuelle tilbud. Når du har valgt dit brandskab, kan du nemt og sikkert bestille og mange af aktørerne sørger for at få det leveret kvit og frit. Køb brandskab online moderne kontormøbler til gode priser.