12.png

Bænkeborde

Bænkebord online

Køb dine nye bænkeborde online og spar både tid og penge. Vælg en totalleverandør af møbler og inventar til erhvervslivet, som er stolte af at kunne præsentere deres flotte og velassorterede udvalg af bænkeborde til arbejdspladsen. Klik på de enkelte varer for at komme til den enkelte leverandør, og deres uddybende produktspecifikationer og priser. Alle produkter kan nemt og sikkert bestilles direkte fra leverandøren der i mange tilfælde sender fragtfrit uanset ordrens størrelse.

Praktisk alt-i-en løsning

Med et bænkebord får du et praktisk alt-i-et møbel med både bord og siddepladser. Denne løsning er på samme tid elegant og praktisk, og så mindsker den risikoen for tyveri og stole, der blæser omkuld i hårdt vejr. Et bænkebord kan anvendes på alle udendørsarealer, hvad enten der er tale om græsunderlag, fliser eller asfalt. Klik på menuen til venstre og se vores store udvalg af smukke, robuste bænkeborde til arbejdspladsen. Alle produkter kan bestilles direkte her fra siden og sendes fragtfrit, hurtigt og sikkert.

Bedøm denne artikel
(693 bedømmelser)

Frisk luft til hjernen

Glæd dine medarbejdere med et nyt, flot bænkebord til virksomheden. Med et bænkebord i gården, haven eller på tagterrassen, har medarbejderne mulighed for at holde pauser i det fri. Frisk luft giver ny energi til hjernen, og en frokostpause under åben himmel appellerer til socialt samvær på tværs af virksomhedens forskellige afdelinger, hvilket skaber et større sammenhold samt øger chancen for nye, frugtbare relationer faggrupperne imellem.

For et bedre arbejdsmiljø

Også til fredagsbaren, sommerfesten og de mere uformelle møder i sommerhalvåret er et bænkebord en investering, som vil vække begejstring hos både medarbejdere og samarbejdspartnere. Takket være de stilfulde designs og robuste materialer vil et bænkebord skabe både hygge, stil og personlighed på arbejdspladsen. Vælg mellem mange flotte modeller i klassisk eller moderne stil.

Høj kvalitet og lang levetid

Mange af de store online aktører indenfor kontormøbler tilbyder bænkeborde til attraktive priser. Vi fører udelukkende moderne og kvalitetsrigtige produkter, hvor der er kælet for detaljerne, og hvor materialerne sikrer en lang levetid, også selvom møblerne står udenfor hele året. For at forlænge levetiden på dit nye bænkebord, bør det behandles i henhold til træsorten. Med korrekt og regelmæssig vedligeholdelse kan du øge møblets modstandsdygtighed overfor vind og vejr og dermed bevare det flot og komfortabelt mange år ud i fremtiden.

Arbejdsmøbler fra A til Z

Køb af kontormøbler online er din genvej til førsteklasses indretningsløsninger til arbejdspladsen. Vi tilbyder alt fra kontormøbler og værkstedsinventar til stilfulde konferencemøbler og hygiejnisk affaldssortering. Til den udendørs indretning finder du bænkeborde af flotte, solide træsorter, som er modstandsdygtige overfor vind og vejr, og som giver høj siddekomfort.

Professionel rådgivning

Er du i tvivl om, hvilket bænkebord du bør vælge, er du altid meget velkommen til at kontakte os for personlig vejledning og uddybende information om vores produkter. Vi har erfaring med indretning af alle slags virksomheder, store som små, og vi har helt sikkert også den rette løsning til jer. Kontakt os allerede i dag og byd sommeren velkommen med et flot og komfortabelt bænkebord i høj kvalitet.