2.png

Arkivskabe

Arkivskabe i alle afskygninger

Et arkivskab kan anvendes til opbevaring af alle former for dokumenter, plakater, tegninger, skitser, mødereferater, kalker, kontrakter, regninger, fakturaer og så videre. Kort sagt alle papirer, som ønskes opbevaret på en sikker og ordentlig måde i virksomheden. Vælg mellem arkivskabe i forskellige bredder og højder, med to, tre eller fire skuffer og i klassiske, elegante farver såsom hvid, sort og stål. Vores produktsortiment omfatter både arkivskabe med hængemapper, arkivskabe med skuffer og arkivskabe med fløjdøre.

Hold styr på papirerne

Hold styr på virksomhedens værdifulde dokumenter og papirer med et arkivskab fra en af de store leverandører af kontormøbler på nettet. Vi har et stort udvalg af professionelle arkivskabe designet til brug på arbejdspladsen. Vælg mellem mange forskellige størrelser, designs, farver og prisklasser. Vi har noget til ethvert behov, og vi har helt sikkert også det rette arkivskab til jer. Klik i menuen til venstre for at se aktuelle varer og gode tilbud, eller kontakt os for personlig vejledning om køb af arkivskabe.

Bedøm denne artikel
(674 bedømmelser)

Lås fortrolige dokumenter inde

Er du træt af papirer, som ligger og flyder, og vigtige dokumenter som du ikke kan finde, når du skal bruge dem? Så er et arkivskab løsningen. Med et arkivskab er det nemt at sortere virksomhedens dokumenter, så de rette oplysninger altid er ved hånden, og så risikoen for uerstattelige tab reduceres markant. Mange af vores arkivskabe har en indbygget lås, hvilket giver en ekstra sikkerhed, også efter endt arbejdsdag. Lås fortrolige papirer inde og skab orden i hverdagen med et professionelt og praktisk arkivskab.

Sikkerhed og elegance

Løft kontormiljøet til helt nye højder med et stilfuldt arkivskab, som på gennemført vis kombinerer funktionalitet med høj æstetik. Vores arkivskabe er designet med elegance, sikkerhed og brugervenlighed i højsædet og passer ind i ethvert nutidigt og moderne kontormiljø, hvor der lægges vægt på stil, effektivitet og rene linjer. Vi forhandler udelukkende kvalitetsprodukter fra anerkendte producenter, som lever op til nutidens krav om flot design og høj ydeevne.

Om Kontormøbler på nettet

Mange af de store kendte aktører på markedet tilbyder indretningsløsninger til kontorer, værksteder, lagre, arkiver, personalerum, kantiner og andre arbejdslokaler. De har gennem flere år leveret kontormøbler og inventar til virksomheder i alle størrelser, og løst større og mindre opgaver for såvel offentlige virksomheder som private erhvervskunder. Det gør dem til en kompetent sparringspartner og erfaren leverandør, som sætter en ære i at skabe tilfredse kunder. Alle deres arkivskabe kan nemt bestilles fra deres hjemmeside og derudover meget ofte leveres kvit og frit uden fordyrende meromkostninger. Dermed kan du spare både tid og penge, hvis du køber dit nye arkivskab hos dem.

Yderligere oplysninger

Har du spørgsmål til vores arkivskabe eller andre af vores produkter, synes vi at du skal kontakte din valgte leverandør. Vi er helt sikre på at deres dygtige og servicemindede personale vil stå til din rådighed med personlig vejledning og uddybende information. Ring allerede i dag og find dit drømme arkivskab til en stærk, konkurrencedygtig pris.