11.png

Arbejdsstole

Arbejdsstole til alle formål

Vi har fundet en række totalleverandører af møbler og inventar til arbejdspladsen. I vores varekatalog finder du arbejdsstole i alle afskygninger fra kontorstole og mødestole til spisestole, skrivebordsstole og barstole. Vi forhandler også de populære Q4 stole og de elegante Hello! stole. For en pladsbesparende løsning kan vi tilbyde et stort udvalg af klapstole og stabelstole. Dermed er det nemt at skaffe ekstra siddepladser, når virksomheden skal holde store møder, konferencer eller fester. Fælles for vores arbejdsstole er den høje kvalitet og det gennemtænkte design, som sikrer høj komfort og en lang levetid.

Bedre arbejdsmiljø

Giv dine medarbejdere de bedst mulige arbejdsbetingelser med ergonomiske arbejdsstole. Vi forhandler udelukkende møbler i høj kvalitet, som har en positiv og effektiviserende virkning på arbejdsmiljøet og arbejdsindsatsen. I vores sortiment finder du et stort udvalg af forskellige arbejdsstole, alle designet efter den nyeste viden om anatomi og sikkerhed. Klik i menuen til venstre og find den helt rigtige arbejdsstol til virksomheden.

Bedøm denne artikel
(646 bedømmelser)

Nedsæt sygefraværet

Rigtig mange sygedage på arbejdspladsen skyldes sygdomme eller smerter i bevægeapparatet. Dårlige eller ensformige arbejdsstillinger giver ondt i ryg, nakke, skuldre og knæ, og det fører til et unødvendigt højt sygefravær samt risiko for mere alvorlige skavanker og arbejdsskader, der kan resultere i længerevarende sygdomsperioder eller i værste fald erstatningskrav. Heldigvis er det nemt at afhjælpe problemet. Med gode, ergonomiske arbejdsstole, som er tilpasset den konkrete arbejdsfunktion, kan man effektivt nedsætte risikoen for arbejdsskader og dermed reducere sygefraværet.

Stilfulde arbejdsstole

Skab stil og personlighed i virksomheden med de flotte og moderne arbejdsstole fra nettet. Vi har samlet det bedste på markedet, så du opnår en attraktiv kombination af høj funktionalitet, lækkert design og optimal komfort. Med vores smukke arbejdsstole kan du indrette både konferencerum, kantiner, kontorer og mødelokaler med førsteklasses møbler, som udstråler stil og elegance. Vælg mellem en arbejdsstol i klassisk hvid eller sort, eller sæt ekstra kulør på arbejdspladsen med en iøjnefaldende arbejdsstol i en smart rød eller moderne grå. Vi har også et stort udvalg af arbejdsstole i forskellige træsorter.

Høj siddekomfort

Med en arbejdsstol fra internettet opnår du høj siddekomfort. Mange af vores stole har flere indstillingsmuligheder, hvilket gør det muligt at skifte stilling i løbet af dagen og dermed afhjælpe følgevirkningerne af ensformigt arbejde. Det er vigtigt, at man har en korrekt siddestilling, som passer til den arbejdsfunktion, man udfører. Vi finder de hjemmesider der giver dig en gennemtænkt løsning, uanset hvilken arbejdsstol du vælger. Med til vores arbejdsstole kan tilvælges forskelligt tilbehør, som yderligere optimerer komforten. Tilbehør og ekstraudstyr finder du også i webshoppen her på siden.

Professionel rådgivning

Glæd dine medarbejdere med nye arbejdsstole. Tag et kig hos den professionelle kontormøbel leverandør allerede i dag og få professionel rådgivning om, hvilken type arbejdsstol du bør vælge. Du kan også hente inspiration i menuen til venstre eller bestille et varekatalog fra den valgte leverandør, de sendes ofte gratis med posten. Få større arbejdsglæde og færre sygedage med en ergonomisk arbejdsstol.