4.png

Aflastningsmåtte

Skåner knogler og led

Optimér arbejdsforholdene og få gladere medarbejdere, med en stødabsorberende aflastningsmåtte fra de førende leverandører af kontormøbler på nettet.En aflastningsmåtte medvirker til at forebygge skader og overbelastninger på arbejdspladsen, da den har en effektivt stødabsorberende virkning, som aflaster kroppen og skåner knogler og led. Produktet kan med fordel anvendes på arbejdspladser, hvor der er meget stillestående arbejde, for eksempel butikker, værksteder, kontorer og kantiner.

Nedsæt sygefraværet

De store leverandører af kontormøbler er ofte eksperter i møbler og indretningsløsninger til arbejdspladsen. Vi prioriterer løsninger, som forener funktionalitet og sikkerhed med flot design og gode, solide materialer. Med en aflastningsmåtte fra fra de førende leverandører af kontormøbler fra internettet kan du forbedre arbejdsmiljøet markant for både ansatte og kunder, hvilket vil øge arbejdsglæden, nedsætte sygefraværet og effektivt forebygge arbejdsskader. Således vil investeringen give gevinst både på kort sigt i form af større arbejdsglæde og højere effektivitet, og på længere sigt i form af færre sygedage.

Bedøm denne artikel
(671 bedømmelser)

Anbefales af læger

Skån dine medarbejdere med en aflastningsmåtte i høj kvalitet. Brug af arbejdsmåtte anbefales af læger til forebyggelse af skader på led og knogler. Det skyldes, at det tykke, stødabsorberende materiale aflaster knæ, ankler, hofter og ryg under længerevarende, ensformige arbejdsstillinger. En arbejdsmåtte kan placeres diskret bag butikkens ekspeditionsdisk, ved værkstedsbænken eller ved køkkenbordet. Med andre ord alle steder hvor dine medarbejdere står længe og arbejder.

Stort udvalg

Vælg den aflastningsmåtte som bedst matcher dine behov. I vores sortiment findes du et stort udvalg, både hvad angår farve, størrelse og materiale. Vi har måtter til alle rum og formål, hvad enten der er tale om kontor, industri, butik eller vådrum. Takket være det store udvalg i farver og størrelser, er det muligt at få en løsning, som er både diskret og funktionel. Fælles for vores aflastningsmåtter er, at de er yderst slidstærke og har en høj kvalitet.

Aflastningsmåtte til vådrum eller kontor

Klik i menuen til venstre og find den helt rigtige aflastningsmåtte. Vi fører udelukkende kvalitetsprodukter, som lever op til gældende sikkerhedskrav. Eksempelvis har vi en aflastningsmåtte, som er særligt velegnet til vådrum såsom baderum, kantiner og køkkener. Denne måtte forbygger effektivt faldulykker takket være den skridsikre overflade. Du finder også en aflastningsmåtte, som er designet til brug på kontorer, i butikker og andre steder, hvor der er meget stillestående arbejde. Denne måtte kan effektivt forebygge arbejdsskader som følge af ensformige arbejdsstillinger.

Fri fragt og hurtig levering

Glæd dine medarbejdere og kunder med en praktisk og komfortabel aflastningsmåtte. Vi tilbyder fri fragt, god kundeservice, hurtig levering og stærke, konkurrencedygtige priser på alle produkter. Klik på kontorinventar i menuen til venstre og se vores aktuelle udvalg af robuste og slidstærke aflastningsmåtter til arbejdspladsen. Køb nu og opnå større arbejdsglæde og færre sygedage helt enkelt - med en aflastningsmåtte.